Är du intresserad av att bli kund? Ring oss på010-498 99 90 eller mailakontakt@sarnmark.se

Samlingsplatser inför manifestation sön 3 dec

På den internationella funktionshinderdagen, som äger rum nu på söndag den 3 december, arrangeras manifestationer runt om i hela landet. Vi finns på plats på följande orter. 

Karlstad: Anders och Conny finns på plats vid Soltorget klockan 13:00.

Visby: Jenny finns på plats vid Österport klockan 13:00.

Linköping: Pia och Anders samlas vid parkeringshuset Detektiven klockan 12:40.

Västerås: Denise finns på plats vid Sigmatorget klockan 14:00. 

Stockholm: Kevin och Hafiz finns på plats vid Norra Bantorget klockan 13:00. 

Aktuellt

 • Lena Hallengren - ny minister

  Lena Hallengren tar över efter Åsa Regnér som ny barn-, äldre- och jämställdhetsminister. Förhoppningarna över att Lena, bland annat ska ta tag i den pågående LSS-utredningen, är höga. Vi på Särnmark hoppas att den nya ministern ser till att LSS-reformen prioriteras som fråga för regeringen och att urholkningen stoppas.  

   

  Läs mer
 • Att använda juridik i kampen för LSS

  Lars Lööw uppmanar att använda juridiken som ett redskap för att bevaka positioner och förflytta prioriteringar i samhället. Något som vi behöver göra under rådande förhållanden för människor med funktionsnedsättning i samhället.  

  Läs mer
 • Paralympics på Träffstugan i Sköndal

  Äntligen dags för Paralympics! Vi kommer den 10-11 mars och den 17-18 mars mellan kl.11-16 sända live på storbildsskärm på Träffstugan i Sköndal. Kom och träffa oss, representanter från Nacka Hi och all personal på Träffstugan. Heja Sverige!

  Läs mer
 • PEP Meet Up - mötesplatsen för assistenter

  Vill du som assistent utvecklas i din roll tillsammans med andra assistenter? Då välkomnar vi dig till PEP Meet Up som 2 gånger under våren kommer ha sina träffar hos oss på Särnmark. 

  Läs mer
 • Första utkastet från LSS-utredningen

  I fredags skickades ett första förslag från LSS-utredningen ut till experter på området. Förslaget läckte även ut till media och det som framkommer är inte förenligt med de intentioner man en gång hade med LSS. 

  Läs mer
Visa fler inlägg