Är du intresserad av att bli kund? Ring oss på010-498 99 90 eller klicka här

Jobbmässa 24 april i Mall of Scandinavia

Kom och träffa oss och andra potentiella arbetsgivare!

Mall of Scandinavia, Solna Stad och Arbetsförmedlingen anordnar en jobbmässa i Mall of Scandinavia den 24 april, klockan 13:00-16:00. Mässan kommer att fungera som en mötesplats för arbetsgivare och arbetssökande. Särnmark kommer självklart finnas på plats för att träffa nya potentiella personliga assistenter. Före mässan, den 10 april, genomförs en workshop för de arbetssökande för att ge rätt verktyg inför mässan. Bland annat ges tips på CV-skrivande och ”bra att tänka på” vid en intervju. För att kunna vara med på workshop behöver du anmäla ditt intresse via länkarna nedan. Om du endast har möjlighet att besöka den stora jobbmässan så behöver du inte anmäla ditt intresse utan dyka upp mellan 13:00-16:00 och ta med ditt CV. 

Workshop 10 april kl.13:00 

Workshop 10 april kl.14:00 

Aktuellt

 • Erfaren tankesmedja i Almedalen föreslog nya lösningar för framtidens LSS

  I samband med Almedalsveckan i Visby deltog en av Särnmarks ägare och grundare Cecilia Ekholm i en 24 timmar lång tankesmedja där framtidens personliga assistans diskuterades.

  Läs mer
 • Flour Bucket Challenge - Marias kamp mot ALS

  Den 21 juni är det internationella ALS-dagen. Maria Eggers har levt med ALS i 9 år och har sin personliga assistans hos oss på Särnmark. Idag startar Marias initiativ "Flour Bucket Challenge" som vill uppmärksamma ALS och även samla in pengar till ALS-forskningen. Vi hoppas att ni alla kan vara med genom att delta och donera pengar. 

  Läs mer
 • Cecilia Ekholm: "Det är nu det gäller för LSS"

  Lagom till årets Almedalsvecka uttalar sig Särnmarks ägare och grundare Cecilia Ekholm om möjligheterna att påverka LSS-utredningen och beslutsfattarna. 

  Läs mer
 • Försäkringskassan: Endast särskild övervakning vid sondmatning ger rätt till assistansersättning

  Försäkringskassan går emot tidigare dom rörande sondmatning.

  Läs mer
 • Pär Lager – ny styrelseordförande för Särnmarkgruppen

  I samband med en extra bolagsstämma den 8 juni 2018, valdes Pär Lager till ny styrelseordförande för Särnmarkgruppen.

  Läs mer
Visa fler inlägg