Är du intresserad av att bli kund? Ring oss på010-498 99 90 eller klicka här

Påminnelse: kundundersökning

Vi är nu i full gång med årets kundundersökning. Ta chansen att dela med dig av dina åsikter och erfarenheter av oss som din assistansanordnare. Ditt svar kommer att hjälpa oss att utveckla och förbättra vårt långsiktiga arbete.

 

Svaren behandlas givetvis anonymt och för att garantera detta har vi även i år tagit hjälp av
CMA Research, ett fristående marknadsundersökningsföretag (www.cmaresearch.se).

Din medverkan är naturligtvis helt frivillig men vi är mycket tacksamma om du vill dela med dig av dina åsikter genom att besvara enkäten.  Mer information om resultatet för undersökningen kommer på hemsidan under januari/februari 2018.

Du kan välja att besvara enkäten via internet eller per telefon. För svar via internet ber vi dig att använda de inloggningsuppgifter du fått per post/ e-post tidigare.  Enkäten tar ca 10-15 minuter att besvara.

Vill du hellre svara på frågorna per telefon kan du bortse från inloggningsuppgifterna ovan. En intervjuare från CMA Research kommer i så fall att försöka nå dig under vecka 43-50, mellan kl. 10.00 och 20.00 vardagar och helger. Intervjuaren kommer då att ringa från tel. nr 013-470 34 30.

Om du har några frågor eller funderingar om undersökningen får du gärna vända dig
Linda Björkander, kundombud på telefon 0498-660900 eller Angelina Webber,
kvalitetschef 08-505 920 35.

 

Tack på förhand för din medverkan!

Angelina Webber
Kvalité-och HR chef
Särnmark Support AB

Aktuellt

 • Flour Bucket Challenge - Marias kamp mot ALS

  Den 21 juni är det internationella ALS-dagen. Maria Eggers har levt med ALS i 9 år och har sin personliga assistans hos oss på Särnmark. Idag startar Marias initiativ "Flour Bucket Challenge" som vill uppmärksamma ALS och även samla in pengar till ALS-forskningen. Vi hoppas att ni alla kan vara med genom att delta och donera pengar. 

  Läs mer
 • Cecilia Ekholm: "Det är nu det gäller för LSS"

  Lagom till årets Almedalsvecka uttalar sig Särnmarks ägare och grundare Cecilia Ekholm om möjligheterna att påverka LSS-utredningen och beslutsfattarna. 

  Läs mer
 • Särnmarks mingel under Almedalsveckan den 3 juli

  Varmt välkommen på Särnmarks mingel under Almedalsveckan, tisdagen den 3 juli kl 17:00.

  Läs mer
 • Familjedag 9 juni

  Varmt välkommen till Särnmarks och Nacka Handikappidrotts familjedag!

  Läs mer
 • Varmt välkomna på vernissage

  Imorgon torsdag den 3 maj öppnar vi upp vår vernissage med Axel Ahlséns fotoverk. Mellan kl.16:00-19:00 bjuder vi på bubbel och tilltugg. Alla är varmt välkomna! Anmäl ditt intresse till Hafiz Arif;  hafiz.arif@sarnmark.se 08-505 920 55 

  Läs mer
Visa fler inlägg