Är du intresserad av att bli kund? Ring oss på010-498 99 90 eller mailakontakt@sarnmark.se

Påminnelse: kundundersökning

Vi är nu i full gång med årets kundundersökning. Ta chansen att dela med dig av dina åsikter och erfarenheter av oss som din assistansanordnare. Ditt svar kommer att hjälpa oss att utveckla och förbättra vårt långsiktiga arbete.

 

Svaren behandlas givetvis anonymt och för att garantera detta har vi även i år tagit hjälp av
CMA Research, ett fristående marknadsundersökningsföretag (www.cmaresearch.se).

Din medverkan är naturligtvis helt frivillig men vi är mycket tacksamma om du vill dela med dig av dina åsikter genom att besvara enkäten.  Mer information om resultatet för undersökningen kommer på hemsidan under januari/februari 2018.

Du kan välja att besvara enkäten via internet eller per telefon. För svar via internet ber vi dig att använda de inloggningsuppgifter du fått per post/ e-post tidigare.  Enkäten tar ca 10-15 minuter att besvara.

Vill du hellre svara på frågorna per telefon kan du bortse från inloggningsuppgifterna ovan. En intervjuare från CMA Research kommer i så fall att försöka nå dig under vecka 43-50, mellan kl. 10.00 och 20.00 vardagar och helger. Intervjuaren kommer då att ringa från tel. nr 013-470 34 30.

Om du har några frågor eller funderingar om undersökningen får du gärna vända dig
Linda Björkander, kundombud på telefon 0498-660900 eller Angelina Webber,
kvalitetschef 08-505 920 35.

 

Tack på förhand för din medverkan!

Angelina Webber
Kvalité-och HR chef
Särnmark Support AB

Aktuellt

 • Första utkastet från LSS-utredningen

  I fredags skickades ett första förslag från LSS-utredningen ut till experter på området. Förslaget läckte även ut till media och det som framkommer är inte förenligt med de intentioner man en gång hade med LSS. 

  Läs mer
 • Cecilia Ekholm kommenterar LSS-utredningen

  Det som framkommer i första utkastet av LSS-utredningen kan kännas som spiken i kistan för vår medborgarrättsreform LSS, men..

  Läs mer
 • Byte av telefonisystem

  Nu på måndag den 19 februari byter Särnmark hela sin telefonilösning. Detta innebär att vi mellan 08.00-08.15 inte kommer kunna svara i våra telefoner.Vi finns att nå på vår mejl som vanligt. Om du är osäker på din assistansrådgivares e-postadress så kan du alltid mejla till info@sarnmark.se

  Läs mer
 • Tips: hemsida om MS

  Om du eller någon i din närhet behöver stöd för att en nära anhörig har drabbats av MS så kan du kolla in här. Hemsidan riktar sig till barn och unga mellan 9-17 år. 

   

  Läs mer
 • Ikväll visas Kalla Faktas granskning av den personliga assistansen

  Redan nu finns granskningen att se på Tv4Play 

  Läs mer
Visa fler inlägg