Är du intresserad av att bli kund? Ring oss på010-498 99 90 eller mailakontakt@sarnmark.se

PEP Meet Up - mötesplatsen för assistenter

Vill du som assistent utvecklas i din roll tillsammans med andra assistenter? Då välkomnar vi dig till PEP Meet Up som 2 gånger under våren kommer ha sina träffar hos oss på Särnmark. 

Jobbar du som personlig assistent? Vill du dela med dig av dina erfarenheter och samtidigt utvecklas i din yrkesroll? Välkommen till PEP Meetup! Vi heter Filippa och Camilla, vi jobbar idag som assistenter i Team Morris och startar denna grupp genom den ideella föreningen Sluta Stirra. Vi är övertygade om att en bra sammanhållning är grunden för att ha kul på arbetsplatsen, att kunna se och acceptera varandras styrkor och svagheter och i slutändan kunna ge det bästa för den man faktiskt jobbar för. Vid fyra tillfällen i vår kommer vi att träffas under enkla former. Här kommer vi att utbyta erfarenheter i hur man bäst uppnår en stark teamkänsla och hur vi på olika sätt bidrar till att ge de bästa förutsättningar för den vi jobbar för. Syftet med dessa fyra tillfällen är att träffa och lära känna andra assistenter för ett utbyte av kunskap och erfarenhet, du som assistent ska kunna få verktyg, inspiration och positiv energi till att förbättra din arbetsplats och att stärkas i din roll som personlig assistent. Häng på! Anmäl dig till kommande meetup´s för mer information! Bor du inte i Stockholm? Ingen fara, gå med i gruppen så kanske vi kommer till just din hemort nästa gång!

Varmt Välkomna!  

PEP Meet Ups Facebooksida

Aktuellt

 • Lena Hallengren - ny minister

  Lena Hallengren tar över efter Åsa Regnér som ny barn-, äldre- och jämställdhetsminister. Förhoppningarna över att Lena, bland annat ska ta tag i den pågående LSS-utredningen, är höga. Vi på Särnmark hoppas att den nya ministern ser till att LSS-reformen prioriteras som fråga för regeringen och att urholkningen stoppas.  

   

  Läs mer
 • Att använda juridik i kampen för LSS

  Lars Lööw uppmanar att använda juridiken som ett redskap för att bevaka positioner och förflytta prioriteringar i samhället. Något som vi behöver göra under rådande förhållanden för människor med funktionsnedsättning i samhället.  

  Läs mer
 • Paralympics på Träffstugan i Sköndal

  Äntligen dags för Paralympics! Vi kommer den 10-11 mars och den 17-18 mars mellan kl.11-16 sända live på storbildsskärm på Träffstugan i Sköndal. Kom och träffa oss, representanter från Nacka Hi och all personal på Träffstugan. Heja Sverige!

  Läs mer
 • Första utkastet från LSS-utredningen

  I fredags skickades ett första förslag från LSS-utredningen ut till experter på området. Förslaget läckte även ut till media och det som framkommer är inte förenligt med de intentioner man en gång hade med LSS. 

  Läs mer
 • Cecilia Ekholm kommenterar LSS-utredningen

  Det som framkommer i första utkastet av LSS-utredningen kan kännas som spiken i kistan för vår medborgarrättsreform LSS, men..

  Läs mer
Visa fler inlägg