Är du intresserad av att bli kund? Ring oss på010-498 99 90 eller klicka här

PEP Meet Up - mötesplatsen för assistenter

Vill du som assistent utvecklas i din roll tillsammans med andra assistenter? Då välkomnar vi dig till PEP Meet Up som 2 gånger under våren kommer ha sina träffar hos oss på Särnmark. 

Jobbar du som personlig assistent? Vill du dela med dig av dina erfarenheter och samtidigt utvecklas i din yrkesroll? Välkommen till PEP Meetup! Vi heter Filippa och Camilla, vi jobbar idag som assistenter i Team Morris och startar denna grupp genom den ideella föreningen Sluta Stirra. Vi är övertygade om att en bra sammanhållning är grunden för att ha kul på arbetsplatsen, att kunna se och acceptera varandras styrkor och svagheter och i slutändan kunna ge det bästa för den man faktiskt jobbar för. Vid fyra tillfällen i vår kommer vi att träffas under enkla former. Här kommer vi att utbyta erfarenheter i hur man bäst uppnår en stark teamkänsla och hur vi på olika sätt bidrar till att ge de bästa förutsättningar för den vi jobbar för. Syftet med dessa fyra tillfällen är att träffa och lära känna andra assistenter för ett utbyte av kunskap och erfarenhet, du som assistent ska kunna få verktyg, inspiration och positiv energi till att förbättra din arbetsplats och att stärkas i din roll som personlig assistent. Häng på! Anmäl dig till kommande meetup´s för mer information! Bor du inte i Stockholm? Ingen fara, gå med i gruppen så kanske vi kommer till just din hemort nästa gång!

Varmt Välkomna!  

PEP Meet Ups Facebooksida

Aktuellt

 • Flour Bucket Challenge - Marias kamp mot ALS

  Den 21 juni är det internationella ALS-dagen. Maria Eggers har levt med ALS i 9 år och har sin personliga assistans hos oss på Särnmark. Idag startar Marias initiativ "Flour Bucket Challenge" som vill uppmärksamma ALS och även samla in pengar till ALS-forskningen. Vi hoppas att ni alla kan vara med genom att delta och donera pengar. 

  Läs mer
 • Cecilia Ekholm: "Det är nu det gäller för LSS"

  Lagom till årets Almedalsvecka uttalar sig Särnmarks ägare och grundare Cecilia Ekholm om möjligheterna att påverka LSS-utredningen och beslutsfattarna. 

  Läs mer
 • Särnmarks mingel under Almedalsveckan den 3 juli

  Varmt välkommen på Särnmarks mingel under Almedalsveckan, tisdagen den 3 juli kl 17:00.

  Läs mer
 • Familjedag 9 juni

  Varmt välkommen till Särnmarks och Nacka Handikappidrotts familjedag!

  Läs mer
 • Varmt välkomna på vernissage

  Imorgon torsdag den 3 maj öppnar vi upp vår vernissage med Axel Ahlséns fotoverk. Mellan kl.16:00-19:00 bjuder vi på bubbel och tilltugg. Alla är varmt välkomna! Anmäl ditt intresse till Hafiz Arif;  hafiz.arif@sarnmark.se 08-505 920 55 

  Läs mer
Visa fler inlägg