Är du intresserad av att bli kund? Ring oss på010-498 99 90 eller mailakontakt@sarnmark.se

Presskonferens om den personliga assistansen

Nu har vi lyssnat till Åsa Regnérs presskonferens med blandade känslor.

Det kom fram lite positiva ändringar för er som är oroliga inför tvåårsomprövningar under ett tag framöver då de fryser alla omprövningar fram till oktober 2018. Däremot så får de som har blivit av med sin statliga personliga assistans, eller fått sitt beslut neddraget pga tolkningar från domar innan 2017, vänta till utredningar presenterats och eventuella förslag till lagändringar lagts fram. Se gärna hela presskonferensen här nedan och hör av dig om du har frågor.

Se presskonferensen.

Aktuellt

 • Ändringar för den personliga assistansen i och med Åsa Regnérs presskonferens

  Det händer oerhört mycket inom den personliga assistansen. Här ger vi dig en uppdatering om de senaste förslagen till lagändringar från Åsa Regnérs presskonferens tidigare i veckan. 

  Läs mer
 • Manifestation sön den 3 december - internationella funktionshinderdagen

  Nu tar vi strid för assistansen på gator och torg!

  Läs mer
 • Påminnelse: kundundersökning

  Vi är nu i full gång med årets kundundersökning. Ta chansen att dela med dig av dina åsikter och erfarenheter av oss som din assistansanordnare. Ditt svar kommer att hjälpa oss att utveckla och förbättra vårt långsiktiga arbete.

  Läs mer
 • Lästips: Niklas Altermark om assistanskrisen

  Personlig assistans har under det senaste decenniet eroderats och glidit allt längre från vad som var intentionen med insatsen. Niklas Altermark, Fil. Dr. på den Statsvetenskapliga institutionen på Lunds universitet skriver om den nuvarande debatten men sammanfattar också det senaste decenniet inom den personliga assistansen. 

   

  Läs mer
 • Planeringsdag för assistansrådgivarna i Solna

  Onsdag den 8 november är assistansrådgivarna i Solna på planeringsdag. 

  Läs mer
Visa fler inlägg