Är du intresserad av att bli kund? Ring oss på010-498 99 90 eller klicka här

Presskonferens om den personliga assistansen

Nu har vi lyssnat till Åsa Regnérs presskonferens med blandade känslor.

Det kom fram lite positiva ändringar för er som är oroliga inför tvåårsomprövningar under ett tag framöver då de fryser alla omprövningar fram till oktober 2018. Däremot så får de som har blivit av med sin statliga personliga assistans, eller fått sitt beslut neddraget pga tolkningar från domar innan 2017, vänta till utredningar presenterats och eventuella förslag till lagändringar lagts fram. Se gärna hela presskonferensen här nedan och hör av dig om du har frågor.

Se presskonferensen.

Aktuellt

 • Flour Bucket Challenge - Marias kamp mot ALS

  Den 21 juni är det internationella ALS-dagen. Maria Eggers har levt med ALS i 9 år och har sin personliga assistans hos oss på Särnmark. Idag startar Marias initiativ "Flour Bucket Challenge" som vill uppmärksamma ALS och även samla in pengar till ALS-forskningen. Vi hoppas att ni alla kan vara med genom att delta och donera pengar. 

  Läs mer
 • Cecilia Ekholm: "Det är nu det gäller för LSS"

  Lagom till årets Almedalsvecka uttalar sig Särnmarks ägare och grundare Cecilia Ekholm om möjligheterna att påverka LSS-utredningen och beslutsfattarna. 

  Läs mer
 • Särnmarks mingel under Almedalsveckan den 3 juli

  Varmt välkommen på Särnmarks mingel under Almedalsveckan, tisdagen den 3 juli kl 17:00.

  Läs mer
 • Familjedag 9 juni

  Varmt välkommen till Särnmarks och Nacka Handikappidrotts familjedag!

  Läs mer
 • Varmt välkomna på vernissage

  Imorgon torsdag den 3 maj öppnar vi upp vår vernissage med Axel Ahlséns fotoverk. Mellan kl.16:00-19:00 bjuder vi på bubbel och tilltugg. Alla är varmt välkomna! Anmäl ditt intresse till Hafiz Arif;  hafiz.arif@sarnmark.se 08-505 920 55 

  Läs mer
Visa fler inlägg