Är du intresserad av att bli kund? Ring oss på010-498 99 90 eller mailakontakt@sarnmark.se

Presskonferens om den personliga assistansen

Nu har vi lyssnat till Åsa Regnérs presskonferens med blandade känslor.

Det kom fram lite positiva ändringar för er som är oroliga inför tvåårsomprövningar under ett tag framöver då de fryser alla omprövningar fram till oktober 2018. Däremot så får de som har blivit av med sin statliga personliga assistans, eller fått sitt beslut neddraget pga tolkningar från domar innan 2017, vänta till utredningar presenterats och eventuella förslag till lagändringar lagts fram. Se gärna hela presskonferensen här nedan och hör av dig om du har frågor.

Se presskonferensen.

Aktuellt

 • Första utkastet från LSS-utredningen

  I fredags skickades ett första förslag från LSS-utredningen ut till experter på området. Förslaget läckte även ut till media och det som framkommer är inte förenligt med de intentioner man en gång hade med LSS. 

  Läs mer
 • Cecilia Ekholm kommenterar LSS-utredningen

  Det som framkommer i första utkastet av LSS-utredningen kan kännas som spiken i kistan för vår medborgarrättsreform LSS, men..

  Läs mer
 • Byte av telefonisystem

  Nu på måndag den 19 februari byter Särnmark hela sin telefonilösning. Detta innebär att vi mellan 08.00-08.15 inte kommer kunna svara i våra telefoner.Vi finns att nå på vår mejl som vanligt. Om du är osäker på din assistansrådgivares e-postadress så kan du alltid mejla till info@sarnmark.se

  Läs mer
 • Tips: hemsida om MS

  Om du eller någon i din närhet behöver stöd för att en nära anhörig har drabbats av MS så kan du kolla in här. Hemsidan riktar sig till barn och unga mellan 9-17 år. 

   

  Läs mer
 • Ikväll visas Kalla Faktas granskning av den personliga assistansen

  Redan nu finns granskningen att se på Tv4Play 

  Läs mer
Visa fler inlägg