Är du intresserad av att bli kund? Ring oss på010-498 99 90 eller mailakontakt@sarnmark.se

Bengt Westerberg presenterar rapport

Se Bengt Westerberg presentera sin nya rapport "Personlig assistans – en kritisk granskning av regeringens direktiv till LSS-utredningen".

Aktuellt

 • Dialogmöte med Socialstyrelsen

  I fredags deltog vår chefsjurist Lisa Warström vid ett dialogmöte på Socialstyrelsen för vår arbetsgivarorganisation KFS räkning. Dialogmötet hölls med anledning av att Socialstyrelsen har fått i uppdrag av regeringen att utreda konsekvenser av två domar från Högsta förvaltningsdomstolen (HFD).

  Läs mer
 • Grattis Sune och Mona!

  Ett stort grattis till Sune och Mona som var med och tävlade i vår tävling på Anhörigriksdagen i Varberg och vann varsitt presentkort på IKEA!

  Läs mer
 • 20/6: Extrainsatt infokväll med våra jurister

  I början av maj hade vi en mycket uppskattad informationskväll med våra jurister på vårt kontor i Uppsala, missa inte chansen när vi nu kör samma upplägg i Solna! Kvällen är kostnadsfri och öppen för alla.

  Läs mer
 • Podcast: Funktionsnedsatt på arbetsmarknaden

  Vår informatör Kevin Nordfors skrev under sin tid på FEI 2016 ett prisbelönt examensarbete kring arbetsmarknaden och funktionsnedsatta. Nu sitter han med som gäst på Unga Rörelsehindrade Stockholms podcast i ämnet.

  Läs mer
 • Modellväljaren

  Är du osäker på vilken typ av personlig assistans som skulle passa just dig? Gör vårt test "Modellväljaren" så får du en knuff i rätt riktning!

  Läs mer
Visa fler inlägg