Är du intresserad av att bli kund? Ring oss på010-498 99 90 eller klicka här

Föreläsning med Peter Ojala

 • Målgrupp
  • Öppen
 • Datum
  Tisdag 24 oktober
 • Tid
  18:00 - ca 19:30
 • Plats
  Stockholm/Solna, Särnmarks kontor, Evenemangsgatan 31, uppgång B Karta
 • OSA
  Sista anmälningsdag: måndag 23 oktober
 • Kostnad
  Ingen kostnad
Anmälningstiden har gått ut

Den 30:e januari 1996 kolliderade Peter med släpet till en traktor som plötsligt körde ut ur skogen på vägen. Traktorföraren märkte inget, och där satt Peter i sin bil, fastklämd och hjälplös. Efter sju timmar kom räddningspersonal och fann en riktigt nedkyld Peter med en kroppstemperatur på 32 grader. Peter vaknade upp på sjukhuset med en ryggmärgsskada och minnet borta. Han kände inte ens igen sin fru som stod vid sjukhussängen.

Idag är Peter lagkapten för det svenska kälkhockeylandslaget. Peter vill med sin föreläsning berätta hur man kan vända en olycka till en framgång. Vad var drivkraften och motivationen från att kunna göra allt, och sedan få lära om allt en gång till?