Är du intresserad av att bli kund? Ring oss på010-498 99 90 eller mailakontakt@sarnmark.se

Vikarietillsättning

En av de allra viktigaste delarna av en fungerande assistans är hur man hanterar ordinarie assistenters frånvaro. Inom Särnmark har vi över 20 års erfarenhet av vikarietillsättning.

Vi vet att det är du som kund som bäst vet hur du vill ha dina assistenter och vikarier. Därför bygger vi tillsammans med dig upp din egna grupp med vikarier som du har tillgång till vid vakanser. 

Vi har även ett journummer som du kan ringa utanför kontorstid om det uppstår situationer som du behöver stöd i. I Stockholmsområdet kan vi även hjälpa dig med akuttillsättning på detta nummer.

Kontaktuppgifter

Vår Vikariepool i Stockholm

Våra vikarier har alla en grundlig assistansutbildning och många har arbetat som personlig assistent hos personer med olika funktionsnedsättningar och olika behov under många år. De har dessutom genomfört vårt personlighetstest (MINT) och har minst två goda referenser från tidigare assistansuppdrag. Givetvis utbildar vi dem kontinuerligt.

I BAS Total har vi resursassistenter, som rycker ut som vikarier. Det är personer som du  alltid har tillgång till och som är introducerade och kända ansikten hos dig.

Bor du utanför Storstockholm eller Uppsala hjälper vi dig gärna med att bygga upp en egen vikariepool.

Är du personlig assistent och vill jobba i vår Vikariepool?

För att ingå i vår Vikariepool vill vi att du

  • redan har jobbat som personlig assistent
  • talar en god svenska och gärna ett språk till
  • visar upp ett utdrag ur belastningsregistret
  • gör vår personlighetstest (MINT)
  • blir intervjuad och godkänd av någon av våra rekryterare.

Läs mer under Jobba hos oss

Vårt Beredskapsteam i Stockholm

Vi slutar aldrig arbeta för att bli bättre. Därför har vi lanserat en helt ny jourtjänst för dig som bor i Storstockholm. Vi kallar den vårt Beredskapsteam. 

Vårt Beredskapsteam ligger alltid i beredskap utanför ordinarie kontorstid. Du kan ringa när som helst på vardagar mellan 16:30 och 09:00 nästa dag samt på helger. Du som bor i Storstockholm har normalt en vikarie på plats inom en timme. Bor du någon annanstans i Sverige, hjälper vårt Beredskapsteam dig att kontakta dina egna vikarier.

Vårt Beredskapsteam är personer som svarar när du ringer utanför kontorstid och som åker ut till dig för att jobba som vikarie för någon av dina ordinarie assistenter. De är våra bästa toppassistenter, erfarna, professionella personer med en gedigen assistansutbildning. 

Behöver du mer information?

Susanne Sjöstedt är ansvarig för vår Vikariepool och vårt Beredskapsteam. Hon berättar gärna mer om våra vikarier. 

Ring Susanne på 08-505 920 89 eller mejla henne på susanne.sjostedt@sarnmark.se