Assistenter

Assistentutbildning steg 1

DATUM

August 24, 2022

PLATS

Digitalt

BESKRIVNING

Varmt välkommen till Särnmarks digitala Assistentutbildning steg 1!

Agenda för aktiviteten

Varmt välkommen till Särnmarks digitala Assistentutbildning steg 1

För att ge våra assistenter de allra bästa förutsättningarna att trivas med sitt jobb, erbjuder vi våra populära assistentutbildningar som finns i steg 1 och steg 2.

Den 24 augusti mellan klockan 13:15-16:15 kommer vår kund- och utbildningsansvarig Anette Bodén hålla i Särnmarks assistentutbildning steg 1 digitalt. Det innebär att du som assistent kan anmäla dig oavsett var du än bor i landet.

Utbildningen ger deltagarna en grundförståelse för den flexibilitet som krävs för yrket. Utbildningens syfte är att ge assistenterna grundläggande kunskaper om den lagstiftning som styr personlig assistans samt en bra förståelse för Särnmark och vår värdegrund.

I utbildningen tar vi bland annat upp:
- LSS, Lex Sarah och annan relevant lagstiftning
- Särnmark som arbetsgivare
- Information från vikariepoolen
- Arbetsmiljö
- Tidrapportering i Tempus

Någon dag innan utbildningen kommer du som anmäler dig att få en videolänk skickad till dig per e-post med instruktioner om hur du deltar. Du som ännu inte är anställd som assistent hos Särnmark är varmt välkommen att anmäla dig och får delta i mån av plats. Du vet att du har fått plats på utbildningen om du får ovan nämnda videolänk med instruktioner skickade till dig.

Varmt välkommen!

Kategori
Assistenter
Datum
August 24, 2022
Tid
Se agendainformationen
Plats
OSA
August 21, 2022
Kostnad
Ingen kostnad
Deltagare
500