Är du intresserad av att bli kund? Ring oss på010-498 99 90 eller klicka här

Jobbar du som assistent på Särnmark? Hjälp oss rekrytera och få bonus

 • Målgrupp
  • Assistent
  • Medarbetsledare
 • Datum
  Söndag 16 januari
 • Plats
  Alla kontor Karta
 • OSA
  Sista anmälningsdag: söndag 16 januari
Anmälningstiden har gått ut

Bra assistenter är det i särklass viktigaste för att Särnmarks kunder ska vara nöjda med oss som sin assistansanordnare. Vi har snart funnits i trettio år och vi vet också av erfarenhet hur viktiga ni assistenter kan vara i arbetet för att hitta likasinnade.

Under en månads tid (16 december-16 januari) har vi därför en kampanj, där du kan få 1500 kr i bonus enligt villkoren nedan, om du tipsar dina vänner och bekanta om att Särnmark söker assistenter.

 

Så funkar det

Du hör med ditt nätverk (exempelvis familj, vänner eller tidigare kollegor) om det finns någon som är intresserad av att arbeta som personlig assistent för Särnmark. Om någon vill ha arbete så skickar du personens kontaktuppgifter till din kundansvarig. Han eller hon hör sedan av sig till personen för att boka in en jobbintervju.

 

Villkor för bonus

En bonus om 1500 kronor (före skatt) utfaller till dig om personen du tipsat om blir anställd och sedan arbetar minst 25 procent av en heltid under 3 månader (blir personen anställd nu och uppfyller villkoren får du alltså din bonus om 3-4 månader).

 

Vid frågor, kontakta din kundansvarig.

 

Foto av Alex Green från Pexels