Är du intresserad av att bli kund? Ring oss på010-498 99 90 eller klicka här

Gävle: Föreläsning om autism

 • Målgrupp
  • Öppen
 • Datum
  Onsdag 24 april
 • Tid
  17:00-18:30
 • Plats
  Gävle, Första Magasinsgatan 3
 • OSA
  Sista anmälningsdag kunder/anställda: tisdag 23 april
  Sista anmälningsdag övriga: tisdag 23 april
 • Kostnad
  Ingen kostnad. Vi bjuder på kaffe och fika.
Anmälningstiden har gått ut

Varmt välkommen till en föreläsning där vi går igenom vad autism är och vad du som personlig assistent ska tänka på när du jobbar med personer med autism.

Henrik Lund arbetar som vår kontorschef i Kinna. Han har tidigare arbetat som bl.a. resurspedagog och har stor erfarenhet av att jobba med många olika personer med autism. Henrik har med sin erfarenhet ansvarat för att starta upp nya personalgrupper till personer med autism. Han har dessutom arbetat upp tillvägagångssätt för hur man ska tänka och arbeta kring just den specifika personen assistansuppdraget gäller. Henrik är en omtyckt föreläsare med gedigen erfarenhet av att lära ut och få människor att verkligen ta sig till och förstå vilka arbetssätt som fungerar bäst. Både för dig som personlig assistent och för den person du arbetar med.