Är du intresserad av att bli kund? Ring oss på010-498 99 90 eller klicka här

Utbildningar och evenemang

Vi lägger stor vikt och mycket tid på att utbilda våra kunder och medarbetare. Det gör vi genom att erbjuda allt ifrån grundläggande arbetsmiljöutbildningar till mer praktiska utbildningar som första hjälpen och ergonomi. Vi erbjuder även våra kunder och medarbetare en stor mängd inspirerande och intressanta föreläsningar kring personlig assistans.

På Särnmark vet vi att kunskap är en av grundstenarna i en väl fungerande personlig assistans. I många fall helt avgörande. Därför är våra utbildningar en viktig och central del av vår verksamhet.

Vi kompetensutvecklar din assistans

Om du har någon av våra assistansmodeller Aktiv eller Egen Firma, kan du behöva ny kunskap i din arbetsledar- eller arbetsgivarroll. Därför erbjuder vi dig utbildningar i till exempel arbetsledning och arbetsmiljö inom personlig assistans. Har du en medarbetsledare, kan det vara bra om den personen också går dessa utbildningar. Vi skräddarsyr givetvis också utbildningar för dig och dina personlig assistenter.

För dig som är assistent, erbjuder vi utbildningar som ger praktiskt stöd i ditt arbete inom personlig assistans. Vi erbjuder även utbildningar som ger tillfälle att reflektera kring din yrkesroll som personlig assistent. Vilka utbildningar du ska gå, bestämmer kunden som du jobbar för.

Våra utbildningar inom personlig assistans handlar bland annat om

  • arbetsledning
  • arbetsmiljö
  • brandskydd
  • ergonomi
  • epilepsi
  • första hjälpen
  • kommunikation.

Aktiviteter på alla våra lokala kontor

Förutom våra utbildningar så erbjuder vi även aktiviteter för våra kunder och personliga assistenter. Vårfest, julfest, fiskedagar och Eckerö-kryssning är bara ett axplock av våra evenemang under året. Läs mer om säsongens återstående aktiviteter och utbildningar inom personlig assistans nedan.