Är du intresserad av att bli kund? Ring oss på010-498 99 90 eller klicka här

Jobbmässa 24 april i Mall of Scandinavia

Kom och träffa oss och andra potentiella arbetsgivare!

Mall of Scandinavia, Solna Stad och Arbetsförmedlingen anordnar en jobbmässa i Mall of Scandinavia den 24 april, klockan 13:00-16:00. Mässan kommer att fungera som en mötesplats för arbetsgivare och arbetssökande. Särnmark kommer självklart finnas på plats för att träffa nya potentiella personliga assistenter. Före mässan, den 10 april, genomförs en workshop för de arbetssökande för att ge rätt verktyg inför mässan. Bland annat ges tips på CV-skrivande och ”bra att tänka på” vid en intervju. För att kunna vara med på workshop behöver du anmäla ditt intresse via länkarna nedan. Om du endast har möjlighet att besöka den stora jobbmässan så behöver du inte anmäla ditt intresse utan dyka upp mellan 13:00-16:00 och ta med ditt CV. 

Workshop 10 april kl.13:00 

Workshop 10 april kl.14:00 

Aktuellt

 • Assistanskrisen - varför ändrar sig S först nu?

  Bengt Westerberg, en av initiativtagarna till assistansreformen och dess ständige beskyddare, går nu hårt till kritik mot S i en debattartikel i Aftonbladet.

   

  Läs mer
 • Regeringen utreder personliga assistenters arbetsförhållanden

  Regeringen ska utreda arbetsförhållandena för personliga assistenter. Syftet med utredningen är att se över hur assistenternas arbetsvillkor ser ut (både i kommunal och privat regi).

  Läs mer
 • Särnmark på Malmöfestivalen

  Träffa oss på Malmöfestivalen den 13 och 14 augusti.

  Läs mer
 • Nytt lokalkontor i Kinna den 1 augusti

  På onsdag är det dags! Då öppnar vi ett nytt lokalkontor i Kinna. Det är vårt nionde lokalkontor i ordningen. Den rutinerade Henrik Lund intar rollen som kontorschef.

  Läs mer
 • Erfaren tankesmedja i Almedalen föreslog nya lösningar för framtidens LSS

  I samband med Almedalsveckan i Visby deltog en av Särnmarks ägare och grundare Cecilia Ekholm i en 24 timmar lång tankesmedja där framtidens personliga assistans diskuterades.

  Läs mer
Visa fler inlägg