Är du intresserad av att bli kund? Ring oss på010-498 99 90 eller klicka här

Träffa Särnmark på Leva & Fungera 26-28 mars

Träffa  Särnmark i monter B02:20 under Leva & Fungera-mässan den 26- 28 mars i Göteborg.

Under Leva och Fungera på Svenska Mässan i Göteborg samlas vård- och serviceföretag, assistansbolag, hjälpmedelstillverkare, forskare och inspiratörer under ett och samma tak. Den återkommande mässan, som vartannat år hålls på Stockholmsmässan under namnet Hjultorget, lockar årligen tusentals besökare.

Den intensiva debatten som blossade upp efter den nya LSS-utredningen avspeglas i årets programutbud. En paneldebatt om framtiden för personlig assistans, arbetsmiljön för assistenter och en diskussion om tillgängligheten i det svenska samhället, är några av höjdpunkterna i programmet på förhand.

Ett annat dragplåster är en visning av den första serietillverkade husbilen med specialanpassning. Sveriges första ägare av en sådan husbil medverkar på mässan och berättar om sina erfarenheter.

Vill du veta mer om oss eller bara komma förbi och säga hej? Du hittar oss i monter B02:20 samtliga dagar.

Läs mer om årets program och hur du hittar till Svenska Mässan här. 

Aktuellt

 • Träffa Särnmark på jobbmässan i Mall of Scandinavia den 19 mars

  Mall of Scandinavia, Solna Stad och Arbetsförmedlingen anordnar en jobbmässa i Mall of Scandinavia den 19 mars, klockan 14:00-16:00. Mässan kommer att fungera som en mötesplats för arbetsgivare och arbetssökande. Särnmark kommer självklart finnas på plats för att träffa nya potentiella personliga assistenter och tjänstemän.

  Är du en av dem? Ta med ditt CV så ses vi där!

   

  Läs mer
 • Imorgon presenteras LSS-utredningen

  Torsdag den 10 januari presenteras LSS-utredningen klockan 15:00. Du kan följa pressträffen direkt på regeringen.se. Vi och våra jurister finns tillgängliga om du har några frågor. 

  Läs mer
 • Oro inför förslag om personlig assistans

  LSS-utredningen presenteras torsdag den 10 januari.

  "Turerna kring utredningen har varit många: byte av utredare, utkast som läckt, vallöften och – när inte mycket tid återstod – regeringens helomvändning. Krav på sparförslag togs bort i elfte timmen", skriver Svd i en bra artikel som beskriver turerna kring denna utredning. Läs hela artikeln på svd.se

  Läs mer
 • God jul & gott nytt år

  Vi på Särnmark önskar er alla en riktig god jul och gott nytt år!

  Läs mer
 • Särnmark på plats under Musikhjälpen 2018 i Lund, 10-16 december

  Nu på måndag den 10 december inleds årets upplaga av Musikhjälpen. Kom gärna förbi och säg hej till Särnmarks ambassadörer på torget, tisdag till lördag och passa samtidigt på att ge ditt bidrag till förmån för personer som världen över lever med en funktionsnedsättning.  

  Läs mer
Visa fler inlägg