Är du intresserad av att bli kund? Ring oss på010-498 99 90 eller klicka här

Påminnelse: kundundersökning

Vi är nu i full gång med årets kundundersökning. Ta chansen att dela med dig av dina åsikter och erfarenheter av oss som din assistansanordnare. Ditt svar kommer att hjälpa oss att utveckla och förbättra vårt långsiktiga arbete.

 

Svaren behandlas givetvis anonymt och för att garantera detta har vi även i år tagit hjälp av
CMA Research, ett fristående marknadsundersökningsföretag (www.cmaresearch.se).

Din medverkan är naturligtvis helt frivillig men vi är mycket tacksamma om du vill dela med dig av dina åsikter genom att besvara enkäten.  Mer information om resultatet för undersökningen kommer på hemsidan under januari/februari 2018.

Du kan välja att besvara enkäten via internet eller per telefon. För svar via internet ber vi dig att använda de inloggningsuppgifter du fått per post/ e-post tidigare.  Enkäten tar ca 10-15 minuter att besvara.

Vill du hellre svara på frågorna per telefon kan du bortse från inloggningsuppgifterna ovan. En intervjuare från CMA Research kommer i så fall att försöka nå dig under vecka 43-50, mellan kl. 10.00 och 20.00 vardagar och helger. Intervjuaren kommer då att ringa från tel. nr 013-470 34 30.

Om du har några frågor eller funderingar om undersökningen får du gärna vända dig
Linda Björkander, kundombud på telefon 0498-660900 eller Angelina Webber,
kvalitetschef 08-505 920 35.

 

Tack på förhand för din medverkan!

Angelina Webber
Kvalité-och HR chef
Särnmark Support AB

Aktuellt

 • Assistanskrisen - varför ändrar sig S först nu?

  Bengt Westerberg, en av initiativtagarna till assistansreformen och dess ständige beskyddare, går nu hårt till kritik mot S i en debattartikel i Aftonbladet.

   

  Läs mer
 • Regeringen utreder personliga assistenters arbetsförhållanden

  Regeringen ska utreda arbetsförhållandena för personliga assistenter. Syftet med utredningen är att se över hur assistenternas arbetsvillkor ser ut (både i kommunal och privat regi).

  Läs mer
 • Särnmark på Malmöfestivalen

  Träffa oss på Malmöfestivalen den 13 och 14 augusti.

  Läs mer
 • Nytt lokalkontor i Kinna den 1 augusti

  På onsdag är det dags! Då öppnar vi ett nytt lokalkontor i Kinna. Det är vårt nionde lokalkontor i ordningen. Den rutinerade Henrik Lund intar rollen som kontorschef.

  Läs mer
 • Erfaren tankesmedja i Almedalen föreslog nya lösningar för framtidens LSS

  I samband med Almedalsveckan i Visby deltog en av Särnmarks ägare och grundare Cecilia Ekholm i en 24 timmar lång tankesmedja där framtidens personliga assistans diskuterades.

  Läs mer
Visa fler inlägg