Är du intresserad av att bli kund? Ring oss på010-498 99 90 eller klicka här

Pär Lager – ny styrelseordförande för Särnmarkgruppen

I samband med en extra bolagsstämma den 8 juni 2018, valdes Pär Lager till ny styrelseordförande för Särnmarkgruppen.

– Vi välkomnar Pär Lager till Särnmark och känner oss både stolta och glada över att få presentera honom som vår nya styrelseordförande för Särnmarkgruppen. Det känns bra att Pär, med sin breda erfarenhet, kan vara med oss på vår resa och bidra till vår fortsatta utveckling som en ledande värdegrundsdriven privat anordnare av personlig assistans. I vår bransch krävs personer som vågar ta sig an de utmaningar vi har framför oss, i allt från politisk debatt, digitalisering, rekrytering, utbildning, ledarskap och inte minst hur vi uppfyller vårt erbjudande till våra kunder, kommenterar Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm, ägare och grundare av Särnmarkgruppen.

– För mig är Särnmark ett riktigt entreprenörsdrivet företag med hjärtat på rätt ställe. De har under 27 år utvecklat en sektor som är så viktig för så många. Jag hoppas att jag med min bakgrund och erfarenhet från både affärsutveckling, kommunikation och politik ska bidra till att fortsätta att utveckla detta fantastiska företag, säger Pär Lager nyvald styrelseordförande för Särnmarkgruppen.

Aktuellt

 • Särnmarks Almedalsmingel

  Varmt välkommen till Särnmarks mingel under Almedalsveckan!

  Läs mer
 • Träffa Särnmark på Fallens dag i Älvkarleby

  Söndagen den 16 juni mellan 10:00-17:00 finns vi på plats vid Fallens dag i Älvkarleby.

  Läs mer
 • Resultatet av årets kundundersökning: Tack för förtroendet, tillsammans blir vi bättre

  Vår senaste kundundersökning (för verksamhetsåret 2018) visar att Särnmark och vårt dotterbolag Brukarassistans Sverige (BAS) generellt har väldigt nöjda kunder, vilket är mycket glädjande! 

  Läs mer
 • Särnmark förvärvar rehabiliteringsanläggningen Scandinavian Rehab Center

  Som vi tidigare har gått ut med så har Särnmark förvärvat Scandinavian Rehab Center (SRC) i Benalmadena/Malaga, Spanien. Nedan finner du mer information om vilka SRC är och vilka målgrupper företaget riktar sig till. 

  Läs mer
 • Planeringsdag för kundansvariga i Solna torsdag 23 maj

  Den 23 maj är kundansvariga i Solna iväg på planeringsdag. Ring vårt växelnummer 08-505 920 00 så ser vi till att du får prata med en annan kundansvarig.  

  Läs mer
Visa fler inlägg