Är du intresserad av att bli kund? Ring oss på010-498 99 90 eller klicka här

Pär Lager – ny styrelseordförande för Särnmarkgruppen

I samband med en extra bolagsstämma den 8 juni 2018, valdes Pär Lager till ny styrelseordförande för Särnmarkgruppen.

– Vi välkomnar Pär Lager till Särnmark och känner oss både stolta och glada över att få presentera honom som vår nya styrelseordförande för Särnmarkgruppen. Det känns bra att Pär, med sin breda erfarenhet, kan vara med oss på vår resa och bidra till vår fortsatta utveckling som en ledande värdegrundsdriven privat anordnare av personlig assistans. I vår bransch krävs personer som vågar ta sig an de utmaningar vi har framför oss, i allt från politisk debatt, digitalisering, rekrytering, utbildning, ledarskap och inte minst hur vi uppfyller vårt erbjudande till våra kunder, kommenterar Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm, ägare och grundare av Särnmarkgruppen.

– För mig är Särnmark ett riktigt entreprenörsdrivet företag med hjärtat på rätt ställe. De har under 27 år utvecklat en sektor som är så viktig för så många. Jag hoppas att jag med min bakgrund och erfarenhet från både affärsutveckling, kommunikation och politik ska bidra till att fortsätta att utveckla detta fantastiska företag, säger Pär Lager nyvald styrelseordförande för Särnmarkgruppen.

Aktuellt

 • Assistanskrisen - varför ändrar sig S först nu?

  Bengt Westerberg, en av initiativtagarna till assistansreformen och dess ständige beskyddare, går nu hårt till kritik mot S i en debattartikel i Aftonbladet.

   

  Läs mer
 • Regeringen utreder personliga assistenters arbetsförhållanden

  Regeringen ska utreda arbetsförhållandena för personliga assistenter. Syftet med utredningen är att se över hur assistenternas arbetsvillkor ser ut (både i kommunal och privat regi).

  Läs mer
 • Särnmark på Malmöfestivalen

  Träffa oss på Malmöfestivalen den 13 och 14 augusti.

  Läs mer
 • Nytt lokalkontor i Kinna den 1 augusti

  På onsdag är det dags! Då öppnar vi ett nytt lokalkontor i Kinna. Det är vårt nionde lokalkontor i ordningen. Den rutinerade Henrik Lund intar rollen som kontorschef.

  Läs mer
 • Erfaren tankesmedja i Almedalen föreslog nya lösningar för framtidens LSS

  I samband med Almedalsveckan i Visby deltog en av Särnmarks ägare och grundare Cecilia Ekholm i en 24 timmar lång tankesmedja där framtidens personliga assistans diskuterades.

  Läs mer
Visa fler inlägg