Är du intresserad av att bli kund? Ring oss på010-498 99 90 eller klicka här

Pär Lager – ny styrelseordförande för Särnmarkgruppen

I samband med en extra bolagsstämma den 8 juni 2018, valdes Pär Lager till ny styrelseordförande för Särnmarkgruppen.

– Vi välkomnar Pär Lager till Särnmark och känner oss både stolta och glada över att få presentera honom som vår nya styrelseordförande för Särnmarkgruppen. Det känns bra att Pär, med sin breda erfarenhet, kan vara med oss på vår resa och bidra till vår fortsatta utveckling som en ledande värdegrundsdriven privat anordnare av personlig assistans. I vår bransch krävs personer som vågar ta sig an de utmaningar vi har framför oss, i allt från politisk debatt, digitalisering, rekrytering, utbildning, ledarskap och inte minst hur vi uppfyller vårt erbjudande till våra kunder, kommenterar Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm, ägare och grundare av Särnmarkgruppen.

– För mig är Särnmark ett riktigt entreprenörsdrivet företag med hjärtat på rätt ställe. De har under 27 år utvecklat en sektor som är så viktig för så många. Jag hoppas att jag med min bakgrund och erfarenhet från både affärsutveckling, kommunikation och politik ska bidra till att fortsätta att utveckla detta fantastiska företag, säger Pär Lager nyvald styrelseordförande för Särnmarkgruppen.

Aktuellt

 • Nya telefontider för löneavdelningen 1 april

  Från och med 1 april har löneavdelningen nya telefontider. 

  Läs mer
 • Informationsmöten gällande kollektivavtal

  Datum och tider för våra informationsmöten gällande byte av kollektivavtal. 

  Läs mer
 • 21 mars uppmärksammar vi internationella Down Syndrom-dagen

  Idag är det den internationella Down Syndrom-dagen där vi runtom i världen firar allas lika värde och rättigheter. Vi har fortfarande en lång väg att gå för att uppnå detta mål. 

   

  Läs mer
 • Se utfrågningen av socialministern på LSS-konferensen

  LSS-utredningen är presenterad och Sverige har fått en ny regering. Vad händer nu?

  Läs mer
 • ​Riksdagsseminarium 13 mars

  Tips! I morgon kl 12-14 livesänds detta seminarium på Studieförbundet Vuxenskolan:s Facebooksida. Seminariet arrangeras av Bengt Eliasson (L) och Per Lodenius (C) i samarbete med Svenska Downföreningen och Studieförbundet Vuxenskolan. Flertalet talare är inbjudna för att prata om hur vi skapar en säker vardag för medborgare med Downs syndrom och intellektuell funktionsnedsättning.

  Läs mer
Visa fler inlägg