Är du intresserad av att bli kund? Ring oss på010-498 99 90 eller klicka här

Pär Lager – ny styrelseordförande för Särnmarkgruppen

I samband med en extra bolagsstämma den 8 juni 2018, valdes Pär Lager till ny styrelseordförande för Särnmarkgruppen.

– Vi välkomnar Pär Lager till Särnmark och känner oss både stolta och glada över att få presentera honom som vår nya styrelseordförande för Särnmarkgruppen. Det känns bra att Pär, med sin breda erfarenhet, kan vara med oss på vår resa och bidra till vår fortsatta utveckling som en ledande värdegrundsdriven privat anordnare av personlig assistans. I vår bransch krävs personer som vågar ta sig an de utmaningar vi har framför oss, i allt från politisk debatt, digitalisering, rekrytering, utbildning, ledarskap och inte minst hur vi uppfyller vårt erbjudande till våra kunder, kommenterar Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm, ägare och grundare av Särnmarkgruppen.

– För mig är Särnmark ett riktigt entreprenörsdrivet företag med hjärtat på rätt ställe. De har under 27 år utvecklat en sektor som är så viktig för så många. Jag hoppas att jag med min bakgrund och erfarenhet från både affärsutveckling, kommunikation och politik ska bidra till att fortsätta att utveckla detta fantastiska företag, säger Pär Lager nyvald styrelseordförande för Särnmarkgruppen.

Aktuellt

 • Imorgon presenteras LSS-utredningen

  Torsdag den 10 januari presenteras LSS-utredningen klockan 15:00. Du kan följa pressträffen direkt på regeringen.se. Vi och våra jurister finns tillgängliga om du har några frågor. 

  Läs mer
 • Oro inför förslag om personlig assistans

  LSS-utredningen presenteras torsdag den 10 januari.

  "Turerna kring utredningen har varit många: byte av utredare, utkast som läckt, vallöften och – när inte mycket tid återstod – regeringens helomvändning. Krav på sparförslag togs bort i elfte timmen", skriver Svd i en bra artikel som beskriver turerna kring denna utredning. Läs hela artikeln på svd.se

  Läs mer
 • God jul & gott nytt år

  Vi på Särnmark önskar er alla en riktig god jul och gott nytt år!

  Läs mer
 • Särnmark på plats under Musikhjälpen 2018 i Lund, 10-16 december

  Nu på måndag den 10 december inleds årets upplaga av Musikhjälpen. Kom gärna förbi och säg hej till Särnmarks ambassadörer på torget, tisdag till lördag och passa samtidigt på att ge ditt bidrag till förmån för personer som världen över lever med en funktionsnedsättning.  

  Läs mer
 • Presentation av LSS-utredningen senareläggs

  Nu är det bekräftat att LSS-utredningen presenteras den 10 januari istället för den 15 december.

  Läs mer
Visa fler inlägg