Är du intresserad av att bli kund? Ring oss på010-498 99 90 eller klicka här

Presskonferens om den personliga assistansen

Nu har vi lyssnat till Åsa Regnérs presskonferens med blandade känslor.

Det kom fram lite positiva ändringar för er som är oroliga inför tvåårsomprövningar under ett tag framöver då de fryser alla omprövningar fram till oktober 2018. Däremot så får de som har blivit av med sin statliga personliga assistans, eller fått sitt beslut neddraget pga tolkningar från domar innan 2017, vänta till utredningar presenterats och eventuella förslag till lagändringar lagts fram. Se gärna hela presskonferensen här nedan och hör av dig om du har frågor.

Se presskonferensen.

Aktuellt

 • Assistanskrisen - varför ändrar sig S först nu?

  Bengt Westerberg, en av initiativtagarna till assistansreformen och dess ständige beskyddare, går nu hårt till kritik mot S i en debattartikel i Aftonbladet.

   

  Läs mer
 • Regeringen utreder personliga assistenters arbetsförhållanden

  Regeringen ska utreda arbetsförhållandena för personliga assistenter. Syftet med utredningen är att se över hur assistenternas arbetsvillkor ser ut (både i kommunal och privat regi).

  Läs mer
 • Särnmark på Malmöfestivalen

  Träffa oss på Malmöfestivalen den 13 och 14 augusti.

  Läs mer
 • Nytt lokalkontor i Kinna den 1 augusti

  På onsdag är det dags! Då öppnar vi ett nytt lokalkontor i Kinna. Det är vårt nionde lokalkontor i ordningen. Den rutinerade Henrik Lund intar rollen som kontorschef.

  Läs mer
 • Erfaren tankesmedja i Almedalen föreslog nya lösningar för framtidens LSS

  I samband med Almedalsveckan i Visby deltog en av Särnmarks ägare och grundare Cecilia Ekholm i en 24 timmar lång tankesmedja där framtidens personliga assistans diskuterades.

  Läs mer
Visa fler inlägg