Är du intresserad av att bli kund? Ring oss på010-498 99 90 eller klicka här

Resultatet av årets kundundersökning: Tack för förtroendet, tillsammans blir vi bättre

Vår senaste kundundersökning som genomfördes 2019 visar att Särnmark och vårt dotterbolag Brukarassistans Sverige (BAS) har väldigt nöjda kunder, vilket är mycket glädjande! 

Siffrorna visar att vi får 78 av 100 enligt svensk standard för kundnöjdhet (NKI) vilket är ett högt resultat. Detsamma gäller våra kunders benägenhet att rekommendera oss som assistansanordnare, på den standardiserade värdeskalan för rekommendationsbenägenhet (NPS) är siffran 50 %.

I  undersökningen framkom att vi framförallt har två områden som vi behöver jobba med och förstärka ytterligare. Det gäller främst hantering av klagomål och tydligheten i kundens ekonomiska rapport.

Läs mer om resultatet av undersökningen samt våra förbättringsåtgärder

Tack för förtroendet, tillsammans blir vi bättre!

Aktuellt

 • Fika på fettisdag - alla Särnmarks kontor plus Falun

  Varmt välkommen på fettisdagsfika!

  Läs mer
 • Få koll på läget - Föreläsning om LSS och personlig assistans

  Under en timme belyser vi flertalet delar kring LSS och personlig assistans ur två perspektiv. Denna föreläsning är intressant oavsett om man har förkunskaper eller inte.

  Läs mer
 • Särnmark startar upp ett kundråd

  Särnmark kommer under 2020 etablera ett kundråd där ett tiotal kunder från olika delar av Sverige kommer att delta. Vår ambition är att rådet kommer ge oss en mer direkt återkoppling på hur vi kan bli bättre i vårt erbjudande till dig som kund och hur vi kan utveckla oss som assistansanordnare.

  Läs mer
 • 100% transparens på assistanskoll.se

  Med ledorden transparens, trygghet och inflytande som genomsyrar vår verksamhet så är vi givetvis extra glada över att vi nu nått 100% transparens på assistanskoll.se. Därmed toppar vi transparensindex-listan av de 247 bolag som är listade totalt på sajten. Surfa in på www.assistanskoll.se för mer info.

  Läs mer
 • God fortsättning

  Vi på Särnmark önskar er alla god fortsättning och hoppas att det nya året blir ett bra år för oss alla!

  Läs mer
Visa fler inlägg