Är du intresserad av att bli kund? Ring oss på010-498 99 90 eller klicka här

Särnmark stolt samarbetsparner till Tänkvärt med Nattis

Du följer säkert Natalie Eriksson på instagram och på youtube där hon skriver och lägger upp videos om sin vardag, funkfobi, personlig assistans, om sin hund och mycket mera. Nu har Natalie startat "Tänkvärt med Nattis" och Särnmark är med som stolt sponsor.

Tänkvärt med Nattis är ett nytt koncept från influencern och youtubern Natalie Eriksson. I Tänkvärt intervjuar Natalie personer med olika erfarenheter av funktionsnedsättningar. I det senaste avsnittet träffar Natalie trebarnsmamman Elisabet som lever med en neurologisk sjukdom. Samtalet handlar bland annat om föräldraskap och om fördomar man kan möta som förälder med en funktionsnedsättning.

Särnmark är stolta samarbetspartnerns till Tänkvärt. Vi tycker det Natalie gör är viktigt. Vi sponsrar Tänkvärt för att vi vill vara med och bidra till en lite mindre fördomsfull värld.

Här hittar du alla avsnitt av Tänkvärt med Nattis
(Ctrl-klicka på länken för att öppna den i en ny flik)

Här hittar du Natalies instagramkonto
(Ctrl-klicka på länken för att öppna den i en ny flik)

Aktuellt

 • Särnmark sponsrar SMDF och "Stefan Holm bygger muskler"

  I samarbete med Stefan Holm driver just nu SMDF (Insamlingsstiftelsen för muskeldystrofiforskning) projektet "Stefan bygger muskler" där man samlar in pengar till forskningen kring sjukdomen Duchennes muskeldystrofi. Särnmark ville givetvis vara med på ett hörn och bidra till detta viktiga arbete.

  Läs mer
 • Nyheter om Coronapandemin: Skärpt prioriteringsordning för vaccinering

  Särnmark följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och regeringens restriktioner för att att stoppa spridningen av coronaviruset. Här samlas den senaste informationen som påverkar vår verksamhet.    

  Läs mer
 • Välkommen Annelie

  Sedan förra måndagen jobbar Annelie Johansson som kundansvarig på vårt kontor i Höör. Vi ringde upp för att höra hur det går och för att höra mer om vem Annelie är och vad som förde henne till Särnmark.

  Läs mer
 • Särnmark startar upp ett kundråd

  Särnmark kommer under 2021 etablera ett kundråd. Vår ambition är att rådet kommer ge oss en mer direkt återkoppling på hur vi kan bli bättre i vårt erbjudande till dig som kund och hur vi kan utveckla oss som assistansanordnare.

  Läs mer
 • God Jul och Gott Nytt År!

  Vi på Särnmark vill önska alla kunder, assistenter, anhöriga och alla andra en riktig god jul och ett gott nytt år!

  Läs mer
Visa fler inlägg