Är du intresserad av att bli kund? Ring oss på010-498 99 90 eller klicka här

Grattis Särnmark!

Nu har vi även en kvalitetsdeklaration som vi stolt kan presentera.

Det saknas nationella principer för hur kvalitet ska mätas och redovisas. På grund av detta tog Vårdföretagarna fram kvalitetsdeklarationer så att flera branscher, bland annat personlig assistans, öppet kunde redovisa verksamhetens kvalitetsarbete för både befintlig verksamhet och allmänheten. Vår kvalitetsdeklaration har nu kvalitetssäkrats och vårt arbete uppfyller Vårdföretagarnas högt ställda krav.

Läs hela vår kvalitetsdeklaration HÄR

Aktuellt

 • Blir du vinnaren av #särnmarkhalloween?

  BU! Äntligen närmar vi oss Halloween! Hur dekorerar du ditt hem för Halloween?  Brukar du klä ut dig till spöke eller något annat läskigt eller varför inte brandman eller en emoji kanske? Ha kul och var med och tävla om 3 månader gratis streaming (Netflix, Hbo eller Disney+). Ett riktigt bra pris som passar utmärkt för mysiga (eller kanske lite läskiga) höstkvällar.

  Läs mer
 • Skärpta råd i Uppsala län

  Folkhälsomyndigheten har, i samråd med bland annat smittskyddsläkaren i region Uppsala, fattat beslut om skärpta allmänna råd. De som vistas i Uppsala län uppmanas nu i möjligaste mån att undvika att resa med kollektivtrafik eller andra färdmedel och om möjligt, undvika att ha fysisk kontakt med andra personer än de som man bor tillsammans med. Beslutet gäller till och med den 3 november, men kan förlängas. Läs mer HÄR

  Läs mer
 • Varmt välkommen Ulrica Elmelid

  Idag måndag den 19 oktober vill vi på Särnmark varmt välkomna Ulrica ”Ulli” Elmelid till vårt kontor i Kinna.

  Läs mer
 • Wilma berättar om att alltid komma i andra hand och om kampen för sin brors rätt att vara människa

  Idag, 6 Oktober är det nationella - och dessutom första europeiska anhörigdagen. Den här dagen tillägnas alla som dagligen på ett eller annat sätt kämpar för en anhörig. Kanske för dennes rätt till assistans, eller rätt till blotta existens. Du kanske vårdar en svårt sjuk anhörig, du kanske är assistent eller du kanske har ett syskon, en förälder, ett barn eller en annan närstående som lever med en funktionsnedsättning. Hur som helst så är du väldigt viktig. Vi vet också att många har det svårt, att det många gånger är tufft att vara den som ska "vara stark" eller som lätt hamnar i skymundan.

  En person som vet hur det är, och som valt att prata om det genom att bland annat hålla föreläsningar på ämnet, är 16-åriga Wilma. Vi ringde upp henne för att prata om hur det är att ha ett syskon som lever med funktionsnedsättningar.

  Läs mer
 • Särnmarks solrostävling avgjord

  Efter en hel sommar med slit och grön kärlek skickade alla våra tävlingsdeltagare in bilder på deras högsta solros den 15 september. Idag kan vi stolt presentera årets vinnare av Särnmarks solrostävling år 2020. 

  Läs mer
Visa fler inlägg