Är du intresserad av att bli kund? Ring oss på010-498 99 90 eller klicka här

Särnmarks solrostävling: Vem odlar den högsta solrosen?

Under sommaren 2020 utmanar vi dig och dina personliga assistenter i en solrostävling. Högst solros den 15 september vinner ett finfint pris.

Det finns många olika teorier om hur man sår och tar hand om sin solros på bästa sätt – det här blir din utmaning att själv försöka komma fram till.

Såhär gör du för att vara med och tävla:

 1. Lägga upp en valfri bild på Facebook eller Instagram och skriv att du är med i Särnmarks solros-tävling. Du behöver även hashtagga bilden genom att skriva #särnmarkssolros2020 (och tagga gärna också Särnmark i inlägget så missar vi dig inte). Om du inte har sociala medier så skickar du ett mejl till kontakt@sarnmark.se alternativt skickar ett brev till Särn-mark, Box 1393, 171 27 Solna.
 2. För att följa dig och hur det går så får du gärna, under sommaren, lägga upp bilder som visar hur hög din solros börjar bli. Gör precis som under punkt 1 så vi ser hur det går.
 3. Den 15 september lägger du upp din sista bild och mäter då med en tumstock exakt hur hög din solros har blivit denna sommar. Juryn på Särnmark går sedan igenom alla bilder och mått och korar första, andra och tredje pris. Om fler solrosor har samma höjd lottar vi fram en vinnare.

Ps. Om du har privat konto på Instagram så kommer vi inte se dina bilder (om vi inte följer dig). Skicka därför också gärna bilder i DM eller i mejl och skriv om vi får posta dem på vår Facebooksida och Instagram eller ej.

Dessa instruktioner kommer även i brevet som vi skickat ut ihop med fröpåsarna till alla kunder.

STORT LYCKA TILL!

Aktuellt

 • Tvåstegsinloggning i AiAi/Tempus efter månadsskiftet juli/augusti

  Som ett led i att stärka skyddet mot bedrägerier och identitetsstölder som förekommer, inför vi nu så kallad 2-faktors-autentisering (tvåstegsinloggning). Detta sker nu i månadsskiftet juli/augusti 2020.

  Tidrapporteringen för juli månad påverkas inte. men för att alla med säkerhet ska kunna logga in i systemen AiAi och Tempus även efter månadsskiftet behöver alla användare ha ett korrekt personnummer och mobiltelefonnummer upplagt i systemet.

  Läs mer
 • Sommarläsning

  Är du på jakt efter avkopplande och inspirerande sommmarläsning eller vill veta mer om hur det är att vara kund hos Särnmark? Här kan du ta del av våra kundberättelser där personer med olika bakgrunder och förutsättningar berättar om sin situation och relationen till Särnmark.

  Ha en fortsatt trevlig sommar!

  Läs mer
 • Särnmarks Hållbarhetsrapport för 2019: Tillsammans är nyckeln för en hållbar framtid

  Särnmarks övergripande ambition med verksamheten är att bidra till att skapa ett bra liv för våra kunder. Ett liv där varje kund, så långt det går, ges möjlighet att själv styra över sitt eget liv. Vi anser att det är grunden för alla som vill kunna leva som andra, bland andra, i vårt samhälle.

  Våra grundare Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm äger fortfarande företaget och deras stora intressepolitiska engagemang gör skillnad, inte bara för våra kunder utan även för andra personer som behöver personlig assistans. På så sätt tar vi en aktiv roll i samhället och bidrar till en hållbar välfärd. Nu gör vi även detta på ett nytt sätt genom att presentera en Hållbarhetsrapport för verksamhetsåret 2019.

  Läs mer
 • Information med anledning av coronavirusets spridning - uppdaterat 3 juli

  Vi på Särnmark förhåller oss fortsatt till Folkhälsomyndighetens samt Utrikesdepartementets rekommendationer och anvisningar gällande spridning av coronaviruset.  Vi uppdaterar information och kommunicerar med våra personliga assistenter och kunder så ofta det behövs. 

  Läs mer
 • Mycket nöjda kunder hos Särnmark - enligt oberoende undersökning

  ” Helt suveränt bolag. Önskar att jag fått kontakt med dem tidigare”

  Läs mer
Visa fler inlägg