Är du intresserad av att bli kund? Ring oss på010-498 99 90 eller klicka här

Solrostävlingen avslutas 15 september

Tisdag den 15 september mäter du din solros för sista gången i denna tävling och följer instruktionerna nedan.

Ta en bild på solrosen där det framgår, med valfritt mätverktyg, hur lång din solros blev. Dela sedan denna bild i dina sociala medier och tagga med hashtaggen #särnmarkssolros2020.

För att vara helt säker på att vi får in ditt resultat så mejlar du även in bild med dina kontaktuppgifter till kommunikation@sarnmark.se.

Både bild i dina sociala medier och ett mejl behöver vara inskickat senast 23:59 tisdag den 15 sep. Om du skickar in ditt resultat per vanlig post så vill vi ha det oss tillhanda senast fredag den 18 sep. Vi utser vinnare måndag den 21 september och går ut med information i våra sociala medier och på hemsidan.

Postadress:

Särnmark Att: Solrostävling
Box 1393
171 27 Solna

Stort lycka till!

Aktuellt

 • Nyheter om Coronapandemin: Munskydd ska användas av personliga assistenter

  Särnmark följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och regeringens restriktioner för att att stoppa spridningen av coronaviruset. Här samlas den senaste informationen som påverkar vår verksamhet.    

  Läs mer
 • Särnmark startar upp ett kundråd

  Särnmark kommer under 2021 etablera ett kundråd. Vår ambition är att rådet kommer ge oss en mer direkt återkoppling på hur vi kan bli bättre i vårt erbjudande till dig som kund och hur vi kan utveckla oss som assistansanordnare.

  Läs mer
 • God Jul och Gott Nytt År!

  Vi på Särnmark vill önska alla kunder, assistenter, anhöriga och alla andra en riktig god jul och ett gott nytt år!

  Läs mer
 • Trevlig Lucia!

  Idag vill vi önska alla trevlig Lucia och glad tredje advent! Även om det är lite annorlunda i år så kan vi ju som tur är fortfarande dricka glögg, äta pepparkakor, lyssna på julmusik, klä granen och se på Luciamorgon på tv.

  Läs mer
 • Välkommen Åsa!

  Idag säger vi välkommen till Åsa Häkänen-Wisjö som numera jobbar som kundansvarig på vårt Linköpingskontor.

  Läs mer
Visa fler inlägg