Är du intresserad av att bli kund? Ring oss på010-498 99 90 eller klicka här

Solrostävlingen avslutas 15 september

Tisdag den 15 september mäter du din solros för sista gången i denna tävling och följer instruktionerna nedan.

Ta en bild på solrosen där det framgår, med valfritt mätverktyg, hur lång din solros blev. Dela sedan denna bild i dina sociala medier och tagga med hashtaggen #särnmarkssolros2020.

För att vara helt säker på att vi får in ditt resultat så mejlar du även in bild med dina kontaktuppgifter till kommunikation@sarnmark.se.

Både bild i dina sociala medier och ett mejl behöver vara inskickat senast 23:59 tisdag den 15 sep. Om du skickar in ditt resultat per vanlig post så vill vi ha det oss tillhanda senast fredag den 18 sep. Vi utser vinnare måndag den 21 september och går ut med information i våra sociala medier och på hemsidan.

Postadress:

Särnmark Att: Solrostävling
Box 1393
171 27 Solna

Stort lycka till!

Aktuellt

 • Malins glutenfria blåbärstårta

  Vår kundansvariga, Ingeborg Berggren, blev så förtjust i en tårta som en assistent vid namn Malin bjöd på under ett personalmöte att hon nu vill dela med sig av receptet till er alla. Tack Malin för den goa tårtan och för att du delar med dig av ditt recept!

  Läs mer
 • Särnmark utser Elin till årets förebild 2020

  Motiveringen av att utse Elin till årets förebild 2020 lyder:
  “Med uppriktighet och passion berättar Elin om hur det är att leva med reumatisk sjukdom. Genom sin blogg och sociala medier delar hon med sig av både det som är bra och det som är dåligt. Elin visar gång på gång att det mesta är möjligt om man vill.”

  Vi ringde upp Elin för att prata om att blogga om att leva med reumatisk sjukdom, och att göra det med en positiv inställning. Varför började Elin med bloggen och hur har den påverkat henne och andra?

  Läs mer
 • Ny styrelseledamot: Inga-Kari Fryklund

  Vi på Särnmark vill välkomna Inga-Kari Fryklund som ny styrelseledamot i Särnmarks styrelse. Inga-Kari kommer närmast från Vårdföretagarna där hon var förbundsdirektör mellan åren 2010-2020. Vi ringde upp Inga-Kari för att lära känna henne lite mer.

  Läs mer
 • Tvåstegsinloggning i AiAi/Tempus efter månadsskiftet juli/augusti

  Som ett led i att stärka skyddet mot bedrägerier och identitetsstölder som förekommer, inför vi nu så kallad 2-faktors-autentisering (tvåstegsinloggning). Detta sker nu i månadsskiftet juli/augusti 2020.

  Tidrapporteringen för juli månad påverkas inte. men för att alla med säkerhet ska kunna logga in i systemen AiAi och Tempus även efter månadsskiftet behöver alla användare ha ett korrekt personnummer och mobiltelefonnummer upplagt i systemet.

  Läs mer
 • Sommarläsning

  Är du på jakt efter avkopplande och inspirerande sommmarläsning eller vill veta mer om hur det är att vara kund hos Särnmark? Här kan du ta del av våra kundberättelser där personer med olika bakgrunder och förutsättningar berättar om sin situation och relationen till Särnmark.

  Ha en fortsatt trevlig sommar!

  Läs mer
Visa fler inlägg