Är du intresserad av att bli kund? Ring oss på010-498 99 90 eller klicka här

Utbildningar och evenemang våren 2018

Vi presenterar här våra utbildningar och evenemang för våren 2018

Särnmark är stolta över vårt gedigna utbildnings- och evenemangspaket för våren 2018. Det är både riktat till dig som befintlig kund och personlig assistent men också för dig som utomstående som är intresserad av att lära dig mer om personlig assistans. Håll alltid koll på vår hemsida samt våra sociala medier där vi kommer att uppdatera er med allt det senaste.

Utbildningar och evenemang våren 2018

Aktuellt

 • Info kring öppettider 27-28 sep

  Torsdag den 27 september är kontoret stängt då alla medarbetare är på utbildning. Kontoret öppnar åter fredag den 28 september klockan 14:30. Vid akuta ärenden och vikarietillsättning så når du oss som vanligt dygnet runt på 08-505 920 44.

  Läs mer
 • Assistanskrisen - varför ändrar sig S först nu?

  Bengt Westerberg, en av initiativtagarna till assistansreformen och dess ständige beskyddare, går nu hårt till kritik mot S i en debattartikel i Aftonbladet.

   

  Läs mer
 • Regeringen utreder personliga assistenters arbetsförhållanden

  Regeringen ska utreda arbetsförhållandena för personliga assistenter. Syftet med utredningen är att se över hur assistenternas arbetsvillkor ser ut (både i kommunal och privat regi).

  Läs mer
 • Särnmark på Malmöfestivalen

  Träffa oss på Malmöfestivalen den 13 och 14 augusti.

  Läs mer
 • Nytt lokalkontor i Kinna den 1 augusti

  På onsdag är det dags! Då öppnar vi ett nytt lokalkontor i Kinna. Det är vårt nionde lokalkontor i ordningen. Den rutinerade Henrik Lund intar rollen som kontorschef.

  Läs mer
Visa fler inlägg