Är du intresserad av att bli kund? Ring oss på010-498 99 90 eller klicka här

Som nära anhörig

Som förälder, syskon eller nära anhörig påverkas du av utformningen och genomförandet av den personliga assistansen. Du kan även som nära anhörig arbeta som personlig assistent och får naturligtvis lön för ditt arbete.

Tillsammans skapar vi den bästa assistansen utifrån era förutsättningar. Det som känns svårt, hjälper vi er med. Kontakta oss gärna för mer information och kostnadsfri rådgivning. För att få arbeta som personlig assistent måste du ha fyllt 18 år.

Personlig assistans till barn

Assistanssituationen kring barn kan vara extra svår, eftersom barn i allmänhet har svårt att uttrycka sina känslor och tankar. Det handlar också om hela familjens vardag och hälsa. Därför lägger vi mycket tid på att förstå och underlätta familjens situation.

Ett barn med funktionsnedsättning har samma rätt till utveckling som andra barn. Att få delta i aktiviteter på egen hand och så småningom få frigöra sig som ung vuxen. Tillsammans med dig som nära anhörig vill vi skapa de bästa förutsättningarna för att ditt barn ska få vara delaktigt, självständigt och få utvecklas.

Juridisk hjälp

Du som är nära anhörig till en person med funktionsnedsättningar kan känna dig vilsen och osäker i dina beslut. Kontakta då gärna någon av våra jurister. De har många års erfarenhet av att arbeta med LSS och personlig assistans.

Jag behöver professionellt stöd