Är du intresserad av att bli kund? Ring oss på010-498 99 90 eller klicka här

Sommarträff i Karlstad vid Lillängshamnen

 • Målgrupp
  • Öppen
 • Datum
  Torsdag 13 juni
 • Tid
  13:00-16:00
 • Plats
  Samling vid Lillängshamnen, Skoghall
 • OSA
  Sista anmälningsdag: onsdag 12 juni
 • Kostnad
  Ingen kostnad, vi bjuder på korv med bröd och dryck samt fika.
Anmälningstiden har gått ut

Är du intresserad av att umgås i fin natur och vara med på en tipspromenad tillsammans med dina assistenter? Då är du varmt välkommen att hänga med oss på en eftermiddag vid Lillängshamnen där vi kommer grilla lite korv, arrangera olika aktiviteter och umgås. Vi träffas vid den nybyggda bryggan klockan 13.00 och rör oss gemensamt bort mot grillplatsen.

Kontakta Anders Huss alternativt Cina Nilsson om du vill anmäla dig eller har några frågor. Alla är varmt välkomna till denna eftermiddag så det är fritt fram att bjuda in vänner och bekanta så länge de anmäler sig.

E-post: anders.huss@sarnmark.se eller cina.nilsson@sarnmark.se

Telefon: 054-777 37 73

Fler utbildningar och aktiviteter

 • Arbetsledarutbildning i Uppsala

  • Kund
  • Medarbetsledare
  När:
  Var: Uppsala

  En medarbetsledare har en nyckelroll i assistansens utförande och uppdraget kräver en hel del praktiska och teoretiska kunskaper inom flera områden. Kursen vänder sig både till kunder och medarbetsledare som är nya eller som varit med under en längre tid.

  Mer information och anmälan
 • Särnmarks mingel under Almedalsveckan

  • Öppen
  När:
  Var: Gotland/Visby

  Varmt välkommen till Särnmarks mingel under Almedalsveckan!

  Mer information och anmälan