Är du intresserad av att bli kund? Ring oss på010-498 99 90 eller klicka här

Våra kunder berättar

Vi har arbetat med personlig assistans till barn, ungdomar och vuxna i över 20 år. Vi är därför övertygade om att den enda som vet hur just din assistans ska se ut, är du och ingen annan. Men vi är alla unika som personer och därför har vi också flera olika modeller av personlig assistans.

Vill  du veta vad våra kunder tycker? Läs om Kevin och Liza och hur de löst sin assistans tillsammans med oss på Särnmark.  De har valt en av våra tre modeller – Trygg, Aktiv eller Egen Firma – en modell som passar just deras situation och behov. Deras berättelser är alla unika men de har en gemensam nämnare, behovet av personlig assistans utifrån deras perspektiv.

Kevin valde Aktiv

Kevin följer sina drömmar. Idag läser han till Key Account Manager, vilket är möjligt tack vare den assistans som Kevin har idag i Aktiv-modellen. En stor del av det administrativa arbetet kring hans assistans utförs av hans mamma. Det är också hon och Kevin som tillsammans tar fram lämpliga kandidater när det är dags att hitta nya assistenter.

Till Kevins berättelse

Liza valde Egen Arbetsgivare

Liza vill bestämma över sitt eget liv. Därför passar Egen Arbetsgivar-modellen henne perfekt. Hon tar hela ansvaret för sin personliga assistans medan Särnmark sköter vissa administrativa uppgifter och stöttar henne när hon behöver hjälp.

Till Lizas berättelse