Är du intresserad av att bli kund? Ring oss på010-498 99 90 eller klicka här

Kevin följer sina drömmar

"Mina personliga assistenter är mina armar och mina ben."

Kevin är en ung, glad och spontan kille som på grund av en CP-skada sitter i rullstol. Men hans funktionsnedsättning hindrar honom inte att följa sina drömmar och uppnå sina högt uppsatta mål. Idag läser han till Key Account Manager på Företagsekonomiska Institutet (FEI) i Stockholm, vilket är fullt möjligt med den personliga assistans som Kevin har idag.

”Utan mina assistenter hade jag inte kunnat förverkliga min dröm, att få utbilda mig och jobba som Key Account Manager, både nationellt och internationellt.”

Kevins personliga assistenter har samma intressen och är i samma ålder som honom, vilket är mycket viktigt för Kevin, eftersom de också är hans kompisar. På fritiden spelar de tv-spel, åker till gymmet och träffar andra vänner. ”Det är guld värt!”, säger Kevin.

Sedan drygt 10 år tillbaka är Kevin kund hos Särnmark och idag har han tjänsten Aktiv. Det innebär bland annat att hans mamma utför en del av det administrativa arbetet kring Kevins assistans. Tillsammans tar de också fram lämpliga kandidater när det är dags att hitta nya assistenter.

”Från dag ett har jag varit nöjd med Särnmark. De lyssnar på mig, är flexibla och ser till att mina önskemål uppfylls. Om jag har några synpunkter, kontaktar jag min kundansvarige. Vi bokar ofta ett möte, diskuterar saken och tillsammans kommer vi fram till en bra lösning. Det känns självklart att det ska fungera så."