Kom i form – Vikt/hälsa. 2 veckor

Just nu får du som anställd på Särnmark mer än 50% rabatt när du bokar din plats. Vi vänder oss till dig som har en stark motivation att förändra din hälsa men behöver lite hjälp på traven i början. Syftet är att finna en hållbar livsstil och hitta en hälsosammare vikt. Förutom träning, individuella samtal och teoretiska övningar fokuserar vi på rutiner som du kan ta med dig hem i din vardag.

Detta ingår

– Individuellt web-möte möte 1 månad innan resan där planering för din vistelse sker

– Informationsmöte en vecka innan vistelsen där du får mer kännedom om anläggningen, dess omgivning, praktiska tips

– Inskrivning med vägning/mätning,

– Teamsamtal och genomgång av individuellt program baserat på dina önskemål kring rehabilitering/träning.

– Kost- och matdagbok

– Träning och teoripass/forum med specialiserad personal

– Boende med helpension

Ett brett utbud av träningsformer och coachning

Schemat består av 2–4 aktiviteter om dagen under en två veckor lång träningsperiod. Tre av dessa dagsaktiviteter sker i grupp, den fjärde är en individuell träff med antingen fysioterapeut, arbetsterapeut eller beteendevetare.

Fysträningen består exempelvis av:

• övningar på matta

• bassängträning

• gymträning

• cykelpass

• funktionell cirkelträning

• core

• yoga

• bollpass

• tabata

• stavgång

• qigong.

Dessutom erbjuder vi föreläsningar och diskussionsforum i ett flertal basämnen rörande sjukdom- och träningslära, kost, mindfulness, smärta och sömn. Vi har också coachningssamtal om hållbara livsstilsförändringar kopplat till: kost, stress, sömn, smärta, aktivitetsbalans, motivation, rökning, planering inför framtiden


Uppföljning och fortsättning

Deltagaren får ett individuellt träningsprogram och träningsdagbok där vi kontinuerligt följer upp framstegen. Vid avslutad rehabilitering/inför hemgången så erhåller du en komplett rehabiliteringsrapport med fortsatta rekommendationer. En digital uppföljning sker 8 veckor efter avslutad rehabilitering och det finns möjlighet till veckouppföljning.

Övriga aktiviteter

På kvällar och helger arrangeras gruppaktiviteter för den som vill. Vi lagar nyttig mat ihop och arrangerar tre utflykter/bussturer i veckan – en gång för träningsaktivitet på stranden och två bussturer till olika sevärdheter, shopping eller annat.

Vi bryr oss om din hälsa

Anledningen att du som anställd på Särnmark får detta erbjudande är att vi äger en rehabverksamhet på spanska solkusten som vi kan använda för hälsofrämjande åtgärder. Givetvis vill vi ha friska och glada medarbetare och därför är priset kraftigt reducerat för dig. Mår du bra så mår Särnmark bra, resonerar vi.

VAR: Benalmádena, utanför Malaga, på spanska solkusten (flygresa ingår inte i priset)

NÄR: 12–26 november 2023 (kontakta din chef om du behöver ta ledigt)

ORDINARIE PRIS: ca 31.000 kr

DITT PRIS: 13.250 kr (ca 57% rabatt)

Kontakta Jolanda Madia för ytterligare information och beställning

jolanda.madia@sarnmark.se

073–096 54 78

Läs mer om SRC –>