Du får rabatt hos Scandinavian Rehab Center

Behöver du en energigivande nystart på spanska solkusten? Nu kan Särnmark erbjuda dig som kund specialpris hos Scandinavian Rehab Center, beläget i Benalmádena utanför Malaga. Här bor du i handikappanpassat lägenhetshotell med uppvärmd saltvattenspool, bara 20 minuter från flygplatsen. Njut av värmen, träna i en takt som passar just dig eller genomgå kvalificerad rehabilitering med hjälp av vårt multimodala rehab-team. Du får kundrabatt på både boende och rehabilitering.

Tre personer får rehab i en uppvärmd saltvattenpool

Din rabatt

Semester med träning eller rehabilitering

  • 10% rabatt på boende SRC:s lägenhetshotell. Anhöriga är välkomna. (Delar ni lägenhet betalar tillkommande rumsgäster lägre pris än gäst nr 1).
  • 25% rabatt på träningspaket (4 gruppass och 1 individuell sjukgymnastik)*.
  • Pris beror på svenska kronkursen. Hör av dig för aktuell prislista.
  • Om ni är en grupp kan ni få större rabatt. Kontakta SRC för offert.

* Träningspaketet erbjuds endast under rehabsäsong, d.v.s när vi har andra grupper inne på rehab. Normalt sett feb–juni och sept–nov

Det här är SRC

Särnmarks dotterbolag, Scandinavian Rehab Center, är en av Sveriges ledande leverantörer av specialiserad rehabilitering i varmt klimat. De arbetar med landets största regioner, företag, organisationer, stiftelser samt med privatpersoner.

Här behandlas bland annat reumatiska och neurologiska sjukdomar, rygg-/ledproblem, psoriasis samt stress- och utmattningsproblematik. 

På SRC jobbar några av Sveriges mest erfarna specialister inom rehabilitering i varmt klimat. Alla i teamet har skandinavisk vårdlegitimation och lång erfarenhet av multimodal rehabilitering. Vårdteamet innefattar bland annat KBT-terapeut, samtalscoach, friskvårdsledare/ hälsopedagog, samt legitimerad vårdpersonal såsom fysioterapeut/ sjukgymnast, sjuksköterska och arbetsterapeut. Verksamheten har tillstånd från IVO och bedrivs enligt såväl svenska som spanska regelverk, förordningar och föreskrifter.

Anläggningen

Här bor du i lägenhetshotell med helpension. Lägenheten är 50–55 kvm med sovrum, badrum, vardagsrum och ett välutrustat arbetskök. Träningsanläggningen ligger i direkt anslutning till hotellet och restaurangen vilket gör det snabbt och enkelt att förflytta dig mellan träning/rehab, måltider och boende. Läs mer här

Många vägar till behandling

Har du stora behov av rehabilitering? Då kanske det inte räcker med en träningsresa med din kundrabatt. Du som privatperson kan ansöka om ekonomiskt bidrag för att få kvalificerad rehabiliteringsbehandling, men då krävs bland annat remiss från din läkare. Det finns olika vägar att få bidrag till din rehab via din arbetsgivare, region, Försäkringskassan eller fondmedel och stiftelser. Kontakta SRC så berättar de vad som gäller för just dig.

Bruno åkte till SRC för rehabilitering

Läs mer om vår kund Bruno, som besökte rehabanläggningen i Benalmádena

Läs mer om Scandinavian Rehab Center

Vill du veta mer om SRC och rehabilitering i varmt klimat? Läs mer på src.care

Jolanda Madia

Affärsområdeschef SRC

E-postadress src@sarnmark.se

Telefon 0730-96 54 78

Bild på Lars som jobbar som informatör

Vad kan jag hjälpa till med?

Jag heter Anders och arbetar som informatör på Särnmark. Jag svarar gärna på dina frågor om personlig assistans. Skulle jag inte sitta vid datorn just nu, återkommer jag eller en av min kollegor snart till dig.

Kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort. Du kan också ringa oss direkt på 010-498 99 90 eller maila till kontakt@sarnmark.se.

Tack!


Vi har tagit emot ditt meddelande och svarar så snart vi kan.
Någonting gick fel när formuläret skickades. Testa igen eller maila till kontakt@sarnmark.se