Är du intresserad av att bli kund? Ring oss på010-498 99 90 eller klicka här

Jobba som tjänsteman

Vi rekryterar gärna i de egna leden, om vi hittar rätt person förstås. För oss är rätt person med rätt inställning oerhört viktigt. Många av våra medarbetare har fått nya arbetsuppgifter, utvecklats och därför också stannat länge hos oss. Långsiktighet ger hållbarhet, vilket ger trygghet inte bara för våra kunder utan även för dig som anställd.

Vad vi letar efter

Vi söker dig som är motiverad och välutbildad, gärna med tidigare erfarenhet från branschen. En ansvarstagande lagspelare som är van att fokusera på kvalitet. Du kan hantera helheten i personlig assistans med allt från kundmöten till administration. Du tänker också gärna i nya lösningar med kundens bästa för ögat. Att du är en serviceinriktad och social person är självklart för oss.

Vad vi kan erbjuda dig

Som tjänsteman hos oss på Särnmark får du

  • flexibla arbetstider
  • frihet under ansvar
  • utbildning och utveckling
  • arbetsuppgifter som uppmuntrar nyskapande och förbättring.

Vill du gå vidare?

Vill du ha nya arbetsuppgifter och gå vidare? Berätta det för oss genom att göra din intresseanmälan här. Håll också utkik efter våra lediga tjänster.

Lägg upp din profil

Jämställdhet och mångfald

Ett fungerande mångfaldsarbete utgår ifrån övertygelsen att alla människor ska ha samma möjligheter att forma samhället och sina egna liv. Det förutsätter lika rättigheter, möjligheter och skyldigheter på livets alla områden. I grund och botten handlar det också om demokrati och rättvisa.

Läs mer om vårt jämställdhets- och mångfaldsarbete på Särnmark