Så byter du assistansbolag

Är du beviljad personlig assistans men upplever att din nuvarande assistansanordnare inte uppfyller de behov du har? Tack vare vår långa erfarenhet (vi är Sveriges första assistansbolag) vet vi hur rätt och riktig personlig assistans ska bedrivas. Själva bytet brukar gå smidigt tack vare våra erfarna medarbetare. Hör gärna av dig så berättar vi mer!

Är det svårt att byta assistansanordnare?

Personer som bytt till Särnmark genom åren säger ofta att de tänkt på att byta assistansanordnare länge, men att det ”bara inte blivit av”. Det kan helt enkelt kännas krångligt och jobbigt att ta tag i ett byte när vardagen tar massor med energi som det är. Men de allra flesta som byter till Särnmark önskar att de gjort bytet mycket tidigare. Tack vare våra specialiserade jurister brukar bytet gå smidigt.

Hur byter jag assistansbolag?
3 enkla steg

  1. Säg hej! Ring oss gärna på 010-498 99 90 eller maila till kontakt@sarnmark.se för att komma i kontakt med någon av våra informatörer. Du kan även använda vårt formulär längst ner på sidan. Om du vill, kommer vi och hälsar på oavsett var i Sverige du bor.
  2. Säg hur! Berätta för oss hur du vill att din assistans ska fungera. Om du inte har ett beslut om personlig assistans än eller vill ansöka om fler timmar, hjälper vi dig såklart med det
  3. Säg ja! Så fort du har bestämt dig, får du en egen kundansvarig som kontaktar dig. Tillsammans går ni igenom alla de viktiga detaljerna kring din personliga assistans.

Våra vardagsberättelser

Våra kunder berättar

Här samlar vi historier från personer som, tack vare sin assistans, kunnat skapa det liv de själva vill leva.

Kundundersökningar hos Särnmark

Höga snitt i oberoende undersökning

Mycket nöjda kunder hos Särnmark, enligt oberoende undersökning

Vanligt förekommande frågor

Vad kan jag hjälpa till med?

Jag heter Lars och arbetar som informatör på Särnmark. Jag svarar gärna på dina frågor om personlig assistans. Skulle jag inte sitta vid datorn just nu, återkommer jag eller en av min kollegor snart till dig.

Kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort. Du kan också ringa oss direkt på 010-498 99 90 eller maila till kontakt@sarnmark.se.

Söker du jobb hos oss? Besök gärna sidan för våra Lediga tjänster.

Tack!


Vi har tagit emot ditt meddelande och svarar så snart vi kan.
Någonting gick fel när formuläret skickades. Testa igen eller maila till kontakt@sarnmark.se