Dina assistenter

Personerna som är dina personliga assistenter möjliggör det liv du kan och vill leva. Därför är de också själva kärnan i hela vår verksamhet och anledningen till att vi gör vårt yttersta för att de ska trivas och utvecklas. Vi jobbar långsiktigt och vill att alla som arbetar på Särnmark ska stanna länge, det ger trygghet för både kunder och anställda. Kollektivavtal för personliga assistenter är självklart för oss.

Rekrytering

Vi tror inte att vem som helst är lämpad för att bli assistent. Personliga egenskaper, rätt inställning och utbildning är avgörande för hur väl man fungerar i yrkesrollen. Särnmark har över trettio års erfarenhet av att bedöma och rekrytera personliga assistenter.

Utbildning

Särnmark har en egen utbildning och inskolning för våra assistenter. Det garanterar att alla kan grunderna i sitt uppdrag redan innan de börjar sitt första pass.

Bemanningsgaranti

Du ska känna dig trygg i att det alltid kommer finnas någon hos dig. När det uppstår en vakans i din assistentgrupp kan ni alltid ringa till vårt jour- och bemanningsteam, dygnet runt, så hjälper vi dig att lösa situationen.

Karriärvägarna

Vi vill gärna behålla motiverad personal och de som önskar kan söka sig vidare till vårt jour- och bemanningsteam, där vi samlar några av våra mest erfarna assistenter. Andra blir medarbetsledare eller får administrativa uppgifter på något av våra kontor.

Jämställdhet och mångfald

Ett fungerande mångfaldsarbete utgår ifrån övertygelsen att alla människor ska ha samma möjligheter att forma samhället och sina egna liv. Det förutsätter lika rättigheter, möjligheter och skyldigheter på livets alla områden. Vi anställer gärna personer som talar flera språk, men svenska är ett grundkrav.

Våra vardagsberättelser

Våra kunder berättar

Här samlar vi historier från personer som, tack vare sin assistans, kunnat skapa det liv de själva vill leva.

Kundundersökningar hos Särnmark

Höga snitt i oberoende undersökning

Mycket nöjda kunder hos Särnmark, enligt oberoende undersökning

Vanligt förekommande frågor

Vad kan jag hjälpa till med?

Jag heter Lars och arbetar som informatör på Särnmark. Jag svarar gärna på dina frågor om personlig assistans. Skulle jag inte sitta vid datorn just nu, återkommer jag eller en av min kollegor snart till dig.

Kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort. Du kan också ringa oss direkt på 010-498 99 90 eller maila till kontakt@sarnmark.se.

Söker du jobb hos oss? Besök gärna sidan för våra Lediga tjänster.

Tack!


Vi har tagit emot ditt meddelande och svarar så snart vi kan.
Någonting gick fel när formuläret skickades. Testa igen eller maila till kontakt@sarnmark.se