Dina assistenter

Personerna som är dina personliga assistenter möjliggör det liv du kan och vill leva. Därför är de också själva kärnan i hela vår verksamhet och anledningen till att vi gör vårt yttersta för att de ska trivas och utvecklas. Vi jobbar långsiktigt och vill att alla som arbetar på Särnmark ska stanna länge, det ger trygghet för både kunder och anställda. Kollektivavtal för personliga assistenter är självklart för oss.

Karriärvägarna

Som personlig assistent kan du söka dig vidare till vårt jour- och bemanningsteam, där vi samlar några av våra mest erfarna assistenter. Vi uppmuntrar även våra personliga assistenter att växa med nya arbetsuppgifter och söka jobb som tjänsteman med administrativa uppgifter på något av våra kontor. Erfarenheten du får som assistent på Särnmark är ett stort plus i din kommande ansökan.

Jämställdhet och mångfald

Ett fungerande mångfaldsarbete utgår ifrån övertygelsen att alla människor ska ha samma möjligheter att forma samhället och sina egna liv. Det förutsätter lika rättigheter, möjligheter och skyldigheter på livets alla områden. Vi anställer gärna personer som talar flera språk, men svenska är ett grundkrav.

Vanligt förekommande frågor

Vad kan jag hjälpa till med?

Jag heter Lars och arbetar som informatör på Särnmark. Jag svarar gärna på dina frågor om personlig assistans. Skulle jag inte sitta vid datorn just nu, återkommer jag eller en av min kollegor snart till dig.

Kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort. Du kan också ringa oss direkt på 010-498 99 90 eller maila till kontakt@sarnmark.se.

Tack!


Vi har tagit emot ditt meddelande och svarar så snart vi kan.
Någonting gick fel när formuläret skickades. Testa igen eller maila till kontakt@sarnmark.se