Kund hos oss

Ditt liv med Särnmark

Vill du ha en medhjälpare eller hjälp med allt? Oavsett hur mycket assistans du behöver så planerar vi tillsammans för att landa det som passar dig bäst. För att vi inte ska bli ett hemmablint assistansbolag genomför vi årligen oberoende kundundersökningar. Det gör vi för att lyssna på vad du och andra kunder tycker och tänker – så att vi kan fortsätta med det vi gör riktigt bra och förändra om något inte funkar.

Så får du hjälp direkt

Vi vill göra det så enkelt som möjligt att leva det liv du vill leva. Så länge det följer lagar och regler bestämmer du hur du vill ha det – vår uppgift är att det blir så. Här får du reda på hur du blir kund hos oss.

Våra vardagsberättelser

Våra kunder berättar

Här samlar vi historier från personer som, tack vare sin assistans, kunnat skapa det liv de själva vill leva.

Kundundersökningar hos Särnmark

Höga snitt i oberoende undersökning

Mycket nöjda kunder hos Särnmark, enligt oberoende undersökning

Vår personliga assistans

Välj en kundmodell som passar dig

Personlig assistans ska erbjudas alla som behöver det, men samma lösning passar inte alla. Självklart? Det tyckte vi på Särnmark när vi startade för över 30 år sedan, och det tycker vi fortfarande. Tillsammans med dig skapar vi det bästa möjliga teamet personliga assistenter för att få alla tillfällen att funka, vardag som fest. För att göra det enkelt utgår vi från tre kundmodeller.

Läs mer om våra modeller

Nyheter

Särnmarks klädkampanj uppmärksammad i Nyhetsmorgon

För en tid sedan var vår kund och kollega Alexander Nordin med på Nyhetsmorgon för att berätta om "Festkläder för funktionsnedsatta" som är ett initiativ Särnmark tagit fram i samarbete med klädkedjan Myrorna.