Är du intresserad av att bli kund? Ring oss på010-498 99 90 eller klicka här

Bli kund

Att vara kund hos Särnmark personlig assistans innebär att du bestämmer. Du bestämmer och vi stöttar dig i dina beslut. Vår uppgift är att få din assistans att fungera precis så som du vill att den ska fungera.

Insyn och inflytande

Hos oss har du alltid full insyn och inflytande. Som kund hos Särnmark får du varje månad tydliga ekonomiska rapporter över både assistansmedel och förbrukade timmar. Du får tillgång till alla redskap du behöver för att tillsammans med oss kunna planera och styra hur din assistans ska vara utformad.

Med ledorden transparens, trygghet och inflytande som genomsyrar vår verksamhet så är vi givetvis extra glada över att vi nått 100% transparens på den oberoende sajten assistanskoll.se. Därmed toppar vi transparensindex-listan av de 247 assistansbolag som är listade totalt på sajten. Vi är även stolta och transparenta när det gäller att redovisa våra årliga kundundersökningar och har även fått utmärkelser i vårt kvalitetsarbete. 

Personlig rådgivning

På Särnmark jobbar vi i team. I ditt team ingår dina personliga assistenter och oavsett vilken modell du väljer, har du även:

  • en kundansvarig, som alltid lyssnar på dig och som tar ansvar för att ditt team av personliga assistenter fungerar så som du vill att det ska fungera
  • en jurist, som har kunskap om alla lagar och regler och som kan ge dig information och juridisk hjälp i allt som rör din personliga assistans
  • en lönehandläggare, som administrerar och betalar ut dina personliga assistenters löner

Du väljer dina assistenter

Du väljer alltid vem som ska ingå i ditt team av personliga assistenter. Det kan vara någon i din familj eller någon utomstående - det är du som bestämmer. Särnmark har lång erfarenhet av att rekrytera personliga assistenter och vi erbjuder bra kollektivavtal till alla.

Hör av dig till oss så hör vi av oss till dig

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort. Du kan också ringa oss direkt på 010-498 99 90 eller maila till kontakt@sarnmark.se.