Kund hos oss

Bli kund kund hos oss

Vad kul att du är intresserad av att bli kund! Du är en av många som väljer Särnmark som sin assistansanordnare och partner. Varför? Jo, bland annat för att vi är förankrade lokalt runt om i Sverige. Dessutom har vi över 30 års erfarenhet av personlig assistans, så våra medarbetare har koll på läget. Vi kan de lagar och regler som  berör personlig assistans. Vi kan därtill erbjuda lösningar som  matchar just ditt behov av assistans. Hör gärna av dig om du har några frågor!

Såhär blir du kund hos oss – 3 enkla steg

  • Säg hej! Ring oss gärna på 010-498 99 90 eller maila till kontakt@sarnmark.se för att komma i kontakt med någon av våra informatörer. Du kan även kontakta dem direkt eller använda vårt formulär längst ner på sidan. Om du vill, kommer vi till dig oavsett var du bor i Sverige.
  • Säg hur! Berätta för oss hur du vill att din assistans ska fungera. Om du inte har ett beslut om personlig assistans eller vill ansöka om fler timmar, hjälper vi dig såklart.
  • Säg ja! Så fort du har bestämt dig, får du en egen kundansvarig som kontaktar dig. Tillsammans går ni igenom alla de viktiga detaljerna kring din assistans.

Berättelser om livet med assistans

Våra kunder berättar

Här samlar vi historier från personer som, tack vare sin assistans, kunnat skapa det liv de själva vill leva.

Kundundersökningar

Höga snitt i oberoende undersökning

Mycket nöjda kunder hos Särnmark, enligt oberoende undersökning.

Vår personliga assistans

Välj en kundmodell som passar dig

Personlig assistans ska erbjudas alla som behöver det, men samma lösning passar inte alla. Självklart? Det tyckte vi på Särnmark när vi startade för över 30 år sedan, och det tycker vi fortfarande. Tillsammans med dig skapar vi det bästa möjliga teamet personliga assistenter för att få alla tillfällen att funka, vardag som fest. För att göra det enkelt utgår vi från tre kundmodeller.

Läs mer om våra modeller

Nyheter

Särnmarks klädkampanj uppmärksammad i Nyhetsmorgon

För en tid sedan var vår kund och kollega Alexander Nordin med på Nyhetsmorgon för att berätta om "Festkläder för funktionsnedsatta" som är ett initiativ Särnmark tagit fram i samarbete med klädkedjan Myrorna.