Är du intresserad av att bli kund? Ring oss på010-498 99 90 eller klicka här

Jobba hos oss

Skulle du vilja arbeta hos oss, som personlig assistent till någon av våra kunder eller som tjänsteman på något av våra kontor? Är du dessutom en engagerad och lyhörd person som vill göra skillnad? Då är du en person som passar in hos oss.

Vi söker alltid kompetenta medarbetare. Personer som tillsammans med oss vill utveckla vår verksamhet. Målet med vår personliga assistans är att varje enskild kund ska uppleva att hen har möjlighet att styra över sitt eget liv. 

Ytterst handlar det också om att vi, tillsammans med våra kunder, deras familjer och andra personer i deras närhet, ska vara med och påverka samhällets villkor för personer som lever med en funktionsnedsättning. Vi tar tillvara på alla dessa människors erfarenhet och vilja till att förbättra. Tillsammans kan vi göra skillnad!

Jobba med personlig assistans

Tycker du att Särnmark är ett intressant företag? Är du dessutom en engagerad person som är ödmjuk inför andra personers livssituation. Då vill vi att du lägger upp ditt cv och din profil här.

Lägg upp din profil
Lediga tjänster Särnmark 

Karriärvägar inom personlig assistans

I Särnmarkgruppen har du möjlighet att vidareutvecklas. Börja som personlig assistent för att sedan gå vidare som tjänsteman, eller tvärtom. Vi rekryterar gärna internt när vi tillsätter nya tjänster. Det är ett sätt för oss att få dig som har ett genuint intresse och en lång erfarenhet av personlig assistans att stanna kvar hos oss. Vi tror på hållbara relationer, inte bara med våra kunder utan även tillsammans med våra medarbetare.

Vi utbildar dig

Din kunskap och din inställning är helt avgörande för livskvaliteten hos den som är i behov av det arbete du utför som personlig assistent. Därför lägger vi stor vikt och mycket tid på att utbilda vår personal. 

Läs mer om våra utbildningar

Lokala kontor i Stockholm, Uppsala, Visby, Höör, Karlstad, Kinna, Linköping, Gävle, Sundsvall och Uddevalla.

Vi handleder dig i ditt arbete som personlig assistent och finns tillhanda på våra lokala kontor.

Kontakta ditt lokala kontor