Jobba med personlig assistans hos oss

Som anställd på Särnmark får du en stabil och empatisk arbetsgivare och stora möjligheter att utvecklas. I ditt arbete kommer du vara en viktig del i våra kunders liv, oavsett om du arbetar som personlig assistent eller som tjänsteman. En av våra många duktiga kundansvariga sammanfattade det kanske bäst av alla: ”Vi ger människor inte bara ett värdigt liv, utan också ett värdefullt liv.”

Assistentjobb

Jobba som personlig assistent

Våra personliga assistenter är vår viktigaste resurs och våra kunders trygghet och styrka. Du får känna dig behövd varje dag och vi erbjuder dig alltid utbildning och handledning när du behöver.

Tjänsteman

Jobba som tjänsteman

Vi söker dig som är motiverad och välutbildad, gärna med tidigare erfarenhet från branschen. En ansvarstagande lagspelare som är van att fokusera på kvalitet. Att du är en serviceinriktad och social person är såklart självklart. 

Lediga tjänster

Sök jobb inom personlig assistans

Är det skarpt jobbsökarläge? Då har du hamnat rätt. Listan är lång och jobben finns på många platser i Sverige, så om du är rätt person finns det mycket att välja på. Har du frågor eller funderingar om ett specifikt jobb är du välkommen att kontakta den person som står som kontaktperson i respektive annons.