Jobba som personlig assistent

Känn dig behövd varje dag och få den utbildning och handledning du behöver. Våra personliga assistenter är vår viktigaste resurs, därför tar vi vårt ansvar som din arbetsgivare för att göra din arbetsdag så bra och meningsfull som möjligt.

Vad vi letar efter hos dig som vill bli personlig assistent

Vi söker dig som har ett öppet sinne, en stor portion lyhördhet och ödmjukhet inför andra personers livs­situation. Din inställning är helt avgörande! Har du inte någon utbildning utbildar vi dig. Att du är service­inriktad och social är en självklarhet för oss.

Vi söker även dig som kommer från andra kulturer och som talar flera språk där svenska är ett grundkrav.

Lägg upp din profil

Vad vi erbjuder dig inom personlig assistans

Som personlig assistent på Särnmark får du utbildning och vägledning när du så behöver. Det är självklart för oss att ha kollektivavtal. Vi ger dig rätt förutsättningar så att du kan göra ett bra arbete och trivas hos oss som personlig assistent. För vi vill att du ska stanna länge! Långsiktighet ger trygghet, inte bara för våra kunder utan även för dig som anställd.

Alla våra personliga assistenter är via sitt anställningsavtal knutna till Vårdföretagarnas kollektivavtal med Kommunal. Som assistent hos Särnmark har du en individuellt satt lön. 

Karriärvägar för den som jobbar som personlig assistent

Som personlig assistent kan du söka dig vidare till vår Vikarietillsättning, där vi vill samla några av våra allra skickligaste assistenter. Är du intresserad? Kontakta Susanne Sjöstedt på telefon 08-505 920 44 eller mejl susanne.sjostedt@sarnmark.se.  

Vi uppmuntrar även våra assistenter att växa med nya arbetsuppgifter och söka jobb som tjänsteman med administrativa uppgifter på något av våra kontor. Erfarenheten du får som assistent hos oss är ett stort plus i din kommande ansökan. Kombinerat med en utbildning eller andra relevanta kunskaper så är din ansökan mycket intressant när vi rekryterar nya tjänstemän.

Håll utkik under lediga tjänster hos oss på Särnmark.

Vill du jobba i vårt Jour-och bemanningsteam?

Är du personlig assistent och vill jobba i vår Jour-och bemanningsteam? Läs då det här först!

För att ingå i vår Jour-och bemanningsteam vill vi att du:

  • har tidigare erfarenhet inom personlig assistans 
  • talar god svenska och gärna ett språk till
  • visar upp ett utdrag ur belastningsregistret
  • blir intervjuad och godkänd av någon av våra rekryterare

Lägg upp din profil

Tystnadsplikt

Som personlig assistent hos Särnmark har du tystnadsplikt under anställningen och även efter att du slutar jobba hos oss. Tystnadsplikten innebär att du inte får sprida vidare några som helst personliga uppgifter om den du jobbar hos eller den personens familj eller nära vänner. En självklarhet för oss på Särnmark!

Läs Kollektivavtalet för Personlig assistans, Vårdföretagarna – Kommunal