Kontakta Särnmark

När du har vägarna förbi vårt huvudkontor i Solna är det säkert Piroska Ekstedt eller Clara Eriksson som hälsar dig välkommen i receptionen. Är det något du undrar över är det bara att slå dem en signal.

Växel och reception (Vardagar 08:00–16:30)

Tel: 08-505 920 00
E-post: info@sarnmark.se
Besöksadress: Evenemangsgatan 31, 169 79 Solna
Postadress: Särnmark Assistans, Box 1393, 171 27 Solna

Bli kund hos Särnmark

Vi vill göra det så enkelt som möjligt att leva det liv du vill leva. Du bestämmer hur du vill ha det – vår uppgift är att det blir så. Här får du reda på hur du blir kund hos oss. –>

Våra kontor i Sverige

Saknar du din hemstad?

Du kan vara lugn, även om vi inte har kontor just där du bor så finns våra personliga assistenter utspridda över hela Sverige. Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Exempel på orter där vi inte har kontor men kan hjälpa till med personliga assistenter: Borås, Eskilstuna, Göteborg, Haninge, Helsingborg, Järfälla, Jönköping, Kristianstad, Landskrona, Lerum, Lund, Mjölby, Motala, Norrköping, Örebro, Södertälje, Solna, Sundbyberg, Trelleborg, Trollhättan, Vadstena, Västerås och i Ängelholm.

Hitta personen du söker

FAQ

Har du frågor om hur är det att vara kund hos Särnmark?

Att vara kund hos Särnmark personlig assistans innebär att du bestämmer. Du bestämmer och vi stöttar dig i dina beslut. Vår uppgift är att få din assistans att fungera precis så som du vill att den ska fungera.

Vad kan jag hjälpa till med?

Jag heter Lars och arbetar som informatör på Särnmark. Jag svarar gärna på dina frågor om personlig assistans. Skulle jag inte sitta vid datorn just nu, återkommer jag eller en av min kollegor snart till dig.

Kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort. Du kan också ringa oss direkt på 010-498 99 90 eller maila till kontakt@sarnmark.se.

Tack!


Vi har tagit emot ditt meddelande och svarar så snart vi kan.
Någonting gick fel när formuläret skickades. Testa igen eller maila till kontakt@sarnmark.se