Personlig assistans i Eskilstuna

Vi erbjuder personlig assistans i och omkring Eskilstuna, men även runt om i hela Sverige. Vill du veta mer får du gärna kontakta vårt närmaste kontor:Personlig assistans Karlstad . Hör av dig så hjälper vi dig som söker en personlig assistent, men även dig som vill jobba som assistent.

Vi erbjuder bemanningsgaranti

Förutom vår bemanningsgaranti — som garanterar att en personlig assistent alltid kommer finnas hos dig när du behöver honom eller henne — ger vi dig som valt Särnmark koll på varenda krona som rör din personliga assistans. Tanken att du ska ha möjlighet att enkelt se att din assistansersättning går till helt rätt saker.
Oavsett om man läser våra rapporter noggrant varje månad, eller bara någon gång då, vill vi att våra kunder ska känna att vi är hundra procent transparenta.

Om du överväger att byta assistansbolag i Eskilstuna eller ansöka om personlig assistans i Eskilstuna kan vi självklart hjälpa dig längs med hela vägen. Vi har jurister som är specialiserade inom personlig assistans och de hjälper dig gärna, kostnadsfritt.

En bra grej till att veta om Särnmark är att vi är Sveriges första assistansbolag. Vi startades för över trettio år sedan av Mikael Särnmark och Cecilia Särnmark, båda två med egen erfarenhet av personlig assistans. Tanken från början var att skapa ett alternativ till hemtjänsten som gav personer med funktionsnedsättning möjligheten att leva livet på lika villkor som alla andra samhällsmedborgare. Vid sidan att få din assistans att funka i vardagen är den rättighetskampen fortfarande vår drivkraft som assistansbolag.

Vårt erbjudande i Eskilstuna

Saknar du din hemstad?

Du kan vara lugn, även om vi inte har kontor just där du bor så finns våra personliga assistenter utspridda över hela Sverige. Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Exempel på orter där vi inte har kontor men kan hjälpa till med personliga assistenter: Personlig assistans Borås, personlig assistans Eskilstuna, personlig assistans Göteborg, personlig assistans Haninge, personlig assistans Helsingborg, personlig assistans Järfälla, personlig assistans Jönköping, personlig assistans Kristianstad, personlig assistans Landskrona, Lerum, Lund, Mjölby, Motala, Norrköping, Örebro, Södertälje, Solna, Sundbyberg, Trelleborg, Trollhättan, Vadstena, Västerås och i Ängelholm.

Vanligt förekommande frågor

Här besvarar vi dina eventuella frågor