Personlig assistans i Järfälla

Vi erbjuder personlig assistans i och omkring Järfälla, men även runt om i hela Sverige. Vill du veta mer får du gärna kontakta vårt närmaste kontor:Personlig assistans Stockholm . Hör av dig så hjälper vi dig som söker en personlig assistent, men även dig som vill jobba som assistent.

Sveriges första assistansbolag

Särnmark erbjuder personlig assistans i Järfälla. Vi grundades redan två år innan LSS-reformen, 1992. Som pionjärer inom personlig assistans har vi lärt oss hur rätt och riktig personlig assistans ska skötas så att du kan lägga tid och energi på de saker som betyder mest för just dig. Vare sig det är att hänga med vänner, jobba, träna eller kanske ta en tur till Stockholm Quality Outlet. Idag har vi verksamhet runt om i Sverige men drivs fortfarande av samma syften som vid starten: personer med funktionsnedsättning ska ha samma rättigheter och möjligheter som alla andra att leva sina liv, inte bara överleva.

Vill du byta assistansbolag i Järfälla eller ansöka om personlig assistans i Järfälla har vi jurister som är experter på personlig assistans. Självklart hjälper de dig kostnadsfritt.

Hör av dig så berättar vi mer!

Vårt erbjudande i Järfälla

Saknar du din hemstad?

Du kan vara lugn, även om vi inte har kontor just där du bor så finns våra personliga assistenter utspridda över hela Sverige. Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Exempel på orter där vi inte har kontor men kan hjälpa till med personliga assistenter: Personlig assistans Borås, personlig assistans Eskilstuna, personlig assistans Göteborg, personlig assistans Haninge, personlig assistans Helsingborg, personlig assistans Järfälla, personlig assistans Jönköping, personlig assistans Kristianstad, personlig assistans Landskrona, Lerum, Lund, Mjölby, Motala, Norrköping, Örebro, Södertälje, Solna, Sundbyberg, Trelleborg, Trollhättan, Vadstena, Västerås och i Ängelholm.

Vanligt förekommande frågor

Här besvarar vi dina eventuella frågor