Personlig assistans i Södertälje

Vi erbjuder personlig assistans i och omkring Södertälje, men även runt om i hela Sverige. Vill du veta mer får du gärna kontakta vårt närmaste kontor:Personlig assistans Stockholm . Hör av dig så hjälper vi dig som söker en personlig assistent, men även dig som vill jobba som assistent.

Sveriges första assistansbolag

Särnmark startades för över 30 år sedan och erbjuder idag personlig assistans i Södertälje och runt om i Sverige. Tack vare vår långa erfarenhet vet vi hur rätt och riktig personlig assistans ska genomföras så att du kan fokusera på de saker som betyder mest för dig, vare dig det är tid med familjen, att besöka Scaniarinken och heja fram SSK, eller något helt annat.

Vårt fokus är och kommer alltid vara att få livet att funka för dig. Funderar du på att byta assistansbolag i Södertälje, ansöka om personlig assistans i Södertälje eller bara har allmänna frågor om din personliga assistans är du varmt välkommen att höra av dig.

Vårt erbjudande i Södertälje

Saknar du din hemstad?

Du kan vara lugn, även om vi inte har kontor just där du bor så finns våra personliga assistenter utspridda över hela Sverige. Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Exempel på orter där vi inte har kontor men kan hjälpa till med personliga assistenter: Personlig assistans Borås, personlig assistans Eskilstuna, personlig assistans Göteborg, personlig assistans Haninge, personlig assistans Helsingborg, personlig assistans Järfälla, personlig assistans Jönköping, personlig assistans Kristianstad, personlig assistans Landskrona, Lerum, Lund, Mjölby, Motala, Norrköping, Örebro, Södertälje, Solna, Sundbyberg, Trelleborg, Trollhättan, Vadstena, Västerås och i Ängelholm.

Vanligt förekommande frågor

Här besvarar vi dina eventuella frågor