Personlig assistans i Ängelholm

Vi erbjuder personlig assistans i och omkring Ängelholm, men även runt om i hela Sverige. Vill du veta mer får du gärna kontakta vårt närmaste kontor:Personlig assistans Malmö . Hör av dig så hjälper vi dig som söker en personlig assistent, men även dig som vill jobba som assistent.

Personlig assistans som du behöver den

Särnmark erbjuder personlig assistans i Ängelholm. Tack vare vår långa erfarenhet (vi är Sveriges första assistansbolag) och kunniga medarbetare får vi livet att funka. Målet? Att du ska kunna fokusera på de saker som betyder mest, vare sig det är tid för familj, jobb, eller att fika med vänner på Ängelholms kanske mysigaste fik — Hemma hos Blom.

Anledningen till att Särnmark startade för över 30 år sedan är det knappt fanns något som påminner om personlig assistans på den tiden. Personer med funktionsnedsättning var ofta "fångna" i sina egna hem med hemtjänst någon gång per dag som sitt stöd. Det ville våra grundare ändra på. Mikael Särnmark råkade själv ut för en olycka som ledde till en allvarlig hjärnskada. Men Mikael ville fortsätta leva sitt liv. Lösningen blev att anställa sina egna personliga assistenter och i ett pilotprojekt fick han sedan möjlighet att erbjuda personliga assistenter till andra. Som pionjärer inom personlig assistans har Mikael hjälpt sig själv och tusentals andra personer med funktionsnedsättning som också vill leva sina liv — inte bara överleva.

I Ängelholm har Särnmark möjlighet att anställa personliga assistenter till dig. Allt du behöver göra är att höra av dig så att vi kan lära känna dig och förstå just dina behov. Har du inte redan ett beslut om personlig assistans kan våra kunniga jurister ge ett utlåtande om dina möjligheter och sedan hjälpa dig att ansöka.

Vårt erbjudande i Ängelholm

Saknar du din hemstad?

Du kan vara lugn, även om vi inte har kontor just där du bor så finns våra personliga assistenter utspridda över hela Sverige. Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Exempel på orter där vi inte har kontor men kan hjälpa till med personliga assistenter: Personlig assistans Borås, personlig assistans Eskilstuna, personlig assistans Göteborg, personlig assistans Haninge, personlig assistans Helsingborg, personlig assistans Järfälla, personlig assistans Jönköping, personlig assistans Kristianstad, personlig assistans Landskrona, Lerum, Lund, Mjölby, Motala, Norrköping, Örebro, Södertälje, Solna, Sundbyberg, Trelleborg, Trollhättan, Vadstena, Västerås och i Ängelholm.

Vanligt förekommande frågor

Här besvarar vi dina eventuella frågor