Personlig assistans i Sundbyberg

Vi erbjuder personlig assistans i och omkring Sundbyberg, men även runt om i hela Sverige. Vill du veta mer får du gärna kontakta vårt närmaste kontor:Personlig assistans Stockholm . Hör av dig så hjälper vi dig som söker en personlig assistent, men även dig som vill jobba som assistent.

Funderar du på att byta assistansbolag?

Särnmark är Sveriges första assistansbolag och vi kan hjälpa dig med personlig assistans i Sundbyberg, oavsett om du ska byta assistansbolag, ansöka om personlig assistans, eller bara behöver lite råd på vägen om personlig assistans.

Tack vare vår långa erfarenhet har vi koll på de lagar och regler som reglerar den personliga assistansen, så att du kan lita på att din personliga assistans sköts prickfritt. Särskilt stort fokus har vi på våra personliga assistenter och erbjuder dem därför grundutbildningar och vidareutbildningar. Målet är att du ska ha så bra personliga assistenter som möjligt.

Hör gärna av dig så berättar vi mer om Särnmark Assistans. Ett mejl eller ett telefonsamtal funkar hur bra som helst. Men för att lära känna dig och just dina behov av personlig assistans så bra som möjligt ses vi gärna i nästa steg. Hos oss, dig eller varför inte över en kaffe och kaka på Princesskonditoriet. Du bestämmer!

Vårt erbjudande i Sundbyberg

Saknar du din hemstad?

Du kan vara lugn, även om vi inte har kontor just där du bor så finns våra personliga assistenter utspridda över hela Sverige. Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Exempel på orter där vi inte har kontor men kan hjälpa till med personliga assistenter: Personlig assistans Borås, personlig assistans Eskilstuna, personlig assistans Göteborg, personlig assistans Haninge, personlig assistans Helsingborg, personlig assistans Järfälla, personlig assistans Jönköping, personlig assistans Kristianstad, personlig assistans Landskrona, Lerum, Lund, Mjölby, Motala, Norrköping, Örebro, Södertälje, Solna, Sundbyberg, Trelleborg, Trollhättan, Vadstena, Västerås och i Ängelholm.

Vanligt förekommande frågor

Här besvarar vi dina eventuella frågor