Personlig assistans i Landskrona

Vi erbjuder personlig assistans i och omkring Landskrona, men även runt om i hela Sverige. Vill du veta mer får du gärna kontakta vårt närmaste kontor:Personlig assistans Malmö . Hör av dig så hjälper vi dig som söker en personlig assistent, men även dig som vill jobba som assistent.

Sveriges första assistansbolag

Assistansbolaget Särnmark startades redan 1992. Tillsammans med andra pionjärer, såsom Independent Living-rörelsen i USA, var vi med om att bana vägen för möjligheten att överhuvudtaget kunna få personlig assistans. Under åren som gått har vi lärt oss hur rätt och riktig personlig assistans ska bedrivas. Så att du ska kunna lägga din tid på sådant du gillar att göra. Vare sig det är tid för familj, en fika på Citadellet med en vän eller att heja fram di randige på Landskrona IP.

Efter mer än 30 år har vi erfarna medarbetare runtom Sverige vilket gör att vi kan stötta dig med personlig assistans i Landskrona. Självklart kan våra jurister hjälpa till om du vill byta assistansbolag I Landskrona eller kostnadsfritt hjälpa till om du ska ansöka om personlig assistans i Landskrona.

Söker du jobb som personlig assistent i Landskrona? Vi letar alltid efter engagerade personliga assistenter. Kolla Särnmarks lediga tjänster eller hör av dig till vårt kontor i Malmö för att se vilka lediga tjänster vi har nära dig.

Vårt erbjudande i Landskrona

Saknar du din hemstad?

Du kan vara lugn, även om vi inte har kontor just där du bor så finns våra personliga assistenter utspridda över hela Sverige. Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Exempel på orter där vi inte har kontor men kan hjälpa till med personliga assistenter: Personlig assistans Borås, personlig assistans Eskilstuna, personlig assistans Göteborg, personlig assistans Haninge, personlig assistans Helsingborg, personlig assistans Järfälla, personlig assistans Jönköping, personlig assistans Kristianstad, personlig assistans Landskrona, Lerum, Lund, Mjölby, Motala, Norrköping, Örebro, Södertälje, Solna, Sundbyberg, Trelleborg, Trollhättan, Vadstena, Västerås och i Ängelholm.

Vanligt förekommande frågor

Här besvarar vi dina eventuella frågor