Personlig assistans i Solna

Vi erbjuder personlig assistans i och omkring Solna, men även runt om i hela Sverige. Vill du veta mer får du gärna kontakta vårt närmaste kontor:Personlig assistans Stockholm . Hör av dig så hjälper vi dig som söker en personlig assistent, men även dig som vill jobba som assistent.

Sveriges första assistansbolag

Vi har erbjudit personlig assistans i Solna länge, rent av längst eftersom vi grundades två år innan LSS-reformen trädde i kraft 1992. Det var Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm som startade Särnmark, båda två med egna erfarenheter av personlig assistans.

Efter att Micke var med om en allvarlig olycka ville han fortsätta leva sitt liv, inte bara överleva. Men på den tiden fanns inte personlig assistans vilket gjorde att Micke blev som en fånge i sitt eget hem, beroende av hemtjänstens besök. Men Micke ville skapa möjligheten att kunna fortsätta vara sig själv. Med inspiration från Independent Living-rörelsen i USA blev personlig assistans svaret.

Vill du byta assistansbolag i Solna eller ansöka om personlig assistans i Solna? Våra kunniga jurister hjälper dig kostnadsfritt. Men börja gärna med att höra av dig så att vi får lära känna varandra och bättre förstå just dina behov.

Välkommen till Särnmark!

Vårt erbjudande i Solna

Saknar du din hemstad?

Du kan vara lugn, även om vi inte har kontor just där du bor så finns våra personliga assistenter utspridda över hela Sverige. Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Exempel på orter där vi inte har kontor men kan hjälpa till med personliga assistenter: Personlig assistans Borås, personlig assistans Eskilstuna, personlig assistans Göteborg, personlig assistans Haninge, personlig assistans Helsingborg, personlig assistans Järfälla, personlig assistans Jönköping, personlig assistans Kristianstad, personlig assistans Landskrona, Lerum, Lund, Mjölby, Motala, Norrköping, Örebro, Södertälje, Solna, Sundbyberg, Trelleborg, Trollhättan, Vadstena, Västerås och i Ängelholm.

Vanligt förekommande frågor

Här besvarar vi dina eventuella frågor