Personlig assistans i Borås

Vi erbjuder personlig assistans i och omkring Borås, men även runt om i hela Sverige. Vill du veta mer får du gärna kontakta vårt närmaste kontor:Personlig assistans Kinna . Hör av dig så hjälper vi dig som söker en personlig assistent, men även dig som vill jobba som assistent.

Funderar du på att ansöka om personlig assistans?

Du har hittat rätt om du har personlig assistans i Borås, överväger att byta assistansbolag i Borås eller klurar på om du ska ansöka om personlig assistans i Borås Särnmark har längst erfarenhet av personlig assistans av alla assistansbolag i Sverige eftersom vi var först. Särnmark startades redan 1992 — två år innan LSS-reformen.

Idag har vi verksamhet runt om i Sverige och kunniga jurister som kan hjälpa dig kostnadsfritt. För att lära känna varandra bättre erbjuder vi alltid möjligheten till hembesök. Det brukar vara en bra start bra att förstå just dina behov av personlig assistans bäst. Vårt mål är sedan att sköta din assistans prickfritt, så att du kan lägga din energi på de saker som du gillar mest. Vare sig om det är så att du är en Guligan som har Borås Arena som sitt andra hem, eller om du vill lägga din tid på familjen, vännerna eller något helt annat.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor!

Vårt erbjudande i Borås

Saknar du din hemstad?

Du kan vara lugn, även om vi inte har kontor just där du bor så finns våra personliga assistenter utspridda över hela Sverige. Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Exempel på orter där vi inte har kontor men kan hjälpa till med personliga assistenter: Personlig assistans Borås, personlig assistans Eskilstuna, personlig assistans Göteborg, personlig assistans Haninge, personlig assistans Helsingborg, personlig assistans Järfälla, personlig assistans Jönköping, personlig assistans Kristianstad, personlig assistans Landskrona, Lerum, Lund, Mjölby, Motala, Norrköping, Örebro, Södertälje, Solna, Sundbyberg, Trelleborg, Trollhättan, Vadstena, Västerås och i Ängelholm.

Vanligt förekommande frågor

Här besvarar vi dina eventuella frågor