Personlig assistans i Motala

Vi erbjuder personlig assistans i och omkring Motala, men även runt om i hela Sverige. Vill du veta mer får du gärna kontakta vårt närmaste kontor:Personlig assistans Linköping . Hör av dig så hjälper vi dig som söker en personlig assistent, men även dig som vill jobba som assistent.

Hur kan vi hjälpa dig med personlig assistans?

Om du behöver rådgivning om personlig assistans i Motala har du hittat rätt. Särnmark är Sveriges första assistansbolag, tack vare vår långa erfarenhet, kunniga medarbetare och jurister specialiserade inom personlig assistans kan vi ge dig stöd och rådgivning, kostnadsfritt. Funderar du på att byta assistansbolag i Motala eller ska du kanske ansöka om personlig assistans i Motala? Tveka i så fall inte att höra av dig. I ett nästa steg vill vi gärna lära känna dig bättre och då tycker vi att ett hembesök ofta är en bra start för att vi ska förstå hur just du vill att din personliga assistans ska fungera. Att sedan få det att funka, så att du kan lägga så mycket tid och energi på annat, är vårt jobb, men vi gör det såklart tillsammans.

För oss är en bra personlig assistans helt enkelt den som får din vardag att flyta på så att du kan fokusera på de saker i livet som gör att du mår bäst. Oavsett om det är karriär, familjeliv, att besöka bandyborgen med vännerna eller kanske promenera längs med Göta kanal och njuta av en glass.

Hoppas du hör av dig. Ha en fortsatt bra dag!

Vårt erbjudande i Motala

Saknar du din hemstad?

Du kan vara lugn, även om vi inte har kontor just där du bor så finns våra personliga assistenter utspridda över hela Sverige. Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Exempel på orter där vi inte har kontor men kan hjälpa till med personliga assistenter: Personlig assistans Borås, personlig assistans Eskilstuna, personlig assistans Göteborg, personlig assistans Haninge, personlig assistans Helsingborg, personlig assistans Järfälla, personlig assistans Jönköping, personlig assistans Kristianstad, personlig assistans Landskrona, Lerum, Lund, Mjölby, Motala, Norrköping, Örebro, Södertälje, Solna, Sundbyberg, Trelleborg, Trollhättan, Vadstena, Västerås och i Ängelholm.

Vanligt förekommande frågor

Här besvarar vi dina eventuella frågor