Personlig assistans i Mjölby

Vi erbjuder personlig assistans i och omkring Mjölby, men även runt om i hela Sverige. Vill du veta mer får du gärna kontakta vårt närmaste kontor:Personlig assistans Linköping . Hör av dig så hjälper vi dig som söker en personlig assistent, men även dig som vill jobba som assistent.

Tillsammans får vi livet att funka

Att födas med en funktionsnedsättning eller förvärva den senare i livet (som vår grundare Micke) ska inte hindra dig att kunna delta i samhället på lika villkor som alla andra. Den övertygelsen och väldigt mycket envishet var det som fick Micke att starta Sveriges första assistansbolag tillsammans med sin personliga assistent Cecilia Ekholm.

Mer än trettio år senare har Särnmark koll på alla lagar och regler och vi ser alltid till att du har personliga assistenter som förstår just dina behov av stöd. Målet att du ska kunna lägga tid och energi på de saker som du gillar mest, om det så är att ta en kaffe med dina vänner på Nyfiket, gå på fotboll, vara med familjen eller jobba.

Hör gärna av dig om du funderar på att byta assistansbolag i Mjölby eller ansöka om personlig assistans i Mjölby. Vi har specialiserade jurister som kan hjälpa dig kostnadsfritt.

Välkommen!

Vårt erbjudande i Mjölby

Saknar du din hemstad?

Du kan vara lugn, även om vi inte har kontor just där du bor så finns våra personliga assistenter utspridda över hela Sverige. Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Exempel på orter där vi inte har kontor men kan hjälpa till med personliga assistenter: Personlig assistans Borås, personlig assistans Eskilstuna, personlig assistans Göteborg, personlig assistans Haninge, personlig assistans Helsingborg, personlig assistans Järfälla, personlig assistans Jönköping, personlig assistans Kristianstad, personlig assistans Landskrona, Lerum, Lund, Mjölby, Motala, Norrköping, Örebro, Södertälje, Solna, Sundbyberg, Trelleborg, Trollhättan, Vadstena, Västerås och i Ängelholm.

Vanligt förekommande frågor

Här besvarar vi dina eventuella frågor