Personlig assistans i Trollhättan

Vi erbjuder personlig assistans i och omkring Trollhättan, men även runt om i hela Sverige. Vill du veta mer får du gärna kontakta vårt närmaste kontor:Personlig assistans Kinna . Hör av dig så hjälper vi dig som söker en personlig assistent, men även dig som vill jobba som assistent.

Kostnadsfri juridisk rådgivning inom personlig assistans

Oavsett om du ska ansöka om personlig assistans i Trollhättan eller överväger att byta assistansbolag i Trollhättan har Särnmark erfarna jurister som hjälper dig kostnadsfritt.

Väljer du Särnmark Assistans gör du ett tryggt val. Vi är Sveriges första assistansbolag och har koll på vad som gäller inom personlig assistans i Trollhättan och resten av Sverige. Det är en bra grund för att du ska kunna lägga din energi på de saker som betyder mest för dig, vare sig det är familjen, jobbet, fritidsintressen eller att äta glass och titta på folk som promenerar längs med Trollhätte kanal. Oavsett vad just du gillar att göra ska vår personliga assistans få ditt liv att funka.

Du är varmt välkommen att höra av dig!

Vårt erbjudande i Trollhättan

Saknar du din hemstad?

Du kan vara lugn, även om vi inte har kontor just där du bor så finns våra personliga assistenter utspridda över hela Sverige. Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Exempel på orter där vi inte har kontor men kan hjälpa till med personliga assistenter: Personlig assistans Borås, personlig assistans Eskilstuna, personlig assistans Göteborg, personlig assistans Haninge, personlig assistans Helsingborg, personlig assistans Järfälla, personlig assistans Jönköping, personlig assistans Kristianstad, personlig assistans Landskrona, Lerum, Lund, Mjölby, Motala, Norrköping, Örebro, Södertälje, Solna, Sundbyberg, Trelleborg, Trollhättan, Vadstena, Västerås och i Ängelholm.

Vanligt förekommande frågor

Här besvarar vi dina eventuella frågor