Personlig assistans i Jönköping

Vi erbjuder personlig assistans i och omkring Jönköping, men även runt om i hela Sverige. Vill du veta mer får du gärna kontakta vårt närmaste kontor:Personlig assistans Linköping . Hör av dig så hjälper vi dig som söker en personlig assistent, men även dig som vill jobba som assistent.

Personlig assistans som får livet att funka

Vi vet att livet helt och hållet kan bero på hur väl den personliga assistansen fungerar, samtidigt vill de allra flesta tänka så lite som möjligt på den. Målet med vår personliga assistans är därför att du ska kunna fokusera på de saker som betyder mest just för dig. Oavsett om det handlar om din karriär, familjelivet, eller kanske att gå på Vallen och heja fram J-Södra.

Funderar du på att byta assistansanordnare i Jönköping eller står du kanske inför att ansöka om personlig assistans i Jönköping? Vi erbjuder i så fall kostnadsfri juridisk rådgivning.

Visste du förresten att Särnmark är Sveriges första assistansbolag? Vår ena grundare Mikael startade Särnmark tillsammans med sin personliga assistent Cecilia Ekholm redan 1992 — två år innan LSS-reformen trädde i kraft. Då som nu drivs vi av att bidra till att personer med funktionednedsättning kan leva livet på lika villkor som alla andra i samhället.

Hör gärna av dig om du har några frågor eller funderingar!

Vårt erbjudande i Jönköping

Saknar du din hemstad?

Du kan vara lugn, även om vi inte har kontor just där du bor så finns våra personliga assistenter utspridda över hela Sverige. Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Exempel på orter där vi inte har kontor men kan hjälpa till med personliga assistenter: Personlig assistans Borås, personlig assistans Eskilstuna, personlig assistans Göteborg, personlig assistans Haninge, personlig assistans Helsingborg, personlig assistans Järfälla, personlig assistans Jönköping, personlig assistans Kristianstad, personlig assistans Landskrona, Lerum, Lund, Mjölby, Motala, Norrköping, Örebro, Södertälje, Solna, Sundbyberg, Trelleborg, Trollhättan, Vadstena, Västerås och i Ängelholm.

Vanligt förekommande frågor

Här besvarar vi dina eventuella frågor