Personlig assistans Linköping

Särnmark är ett assistansbolag i Linköping. Vi grundades för över trettio år sedan, redan två år innan LSS-lagen trädde i kraft, vilket gör oss till Sveriges första assistansbolag. Många år senare ägs vi fortfarande av Mikael och Cecilia och vi drivs av samma anledning som fick dem att bli pionjärer inom personlig assistans: Personer med funktionsnedsättning ska ha samma möjligheter som alla andra att leva det liv man själv vill leva. Vårt kontor ligger på Gamla Tanneforsvägen 21. Här finns Jenny, Maria, Anders och Åsa på plats för att få livet att funka för dig som bor på eller omkring östgötaslätten. Hör gärna av dig, oavsett om det är så att du söker jobb, personlig assistans eller har funderingar kring något helt annat.

Anders har brunt hår, glasögon och blå skjorta.

Vad kan jag hjälpa till med?

Jag heter Anders och arbetar som Informatör på Särnmark. Jag svarar gärna på dina frågor om personlig assistans. Skulle jag inte sitta vid datorn just nu, återkommer jag eller en av min kollegor snart till dig.

Har du frågor om personlig assistans?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort. Du kan också ringa oss direkt på 010-498 99 90 eller maila till kontakt@sarnmark.se.

Söker du jobb hos oss? Besök gärna sidan för våra Lediga tjänster.

Tack!


Vi har tagit emot ditt meddelande och svarar så snart vi kan.
Någonting gick fel när formuläret skickades. Testa igen eller maila till kontakt@sarnmark.se

Kontaktpersoner

Här ligger vårt kontor

Läs våra kundberättelser

Vår personliga assistans

Kunderna berättar

Inspireras, förundras, förargas. Här samlar vi historier från några av de tusentals människor som tack vare sin personliga assistans skapat det liv de vill leva. Och låtit oss vara med på vägen.

Hafiz nekas ny livsnödvändig medicin
Matematikern som blev konstnär

Våra personliga assistenter i Linköping är här för dig

Personlig assistans anpassad efter dina behov

I Linköping arbetar Särnmarks personliga assistenter med att ge dig det stöd du behöver i vardagen. Genom noggranna utbildningsinsatser för våra assistenter, strävar vi efter att skapa en säker miljö där du får utrymme att ta egna beslut. Med vår gedigna erfarenhet inom området personlig assistans förstår vi hur viktig en känsla av trygghet och självständighet är för ett gott liv.

Vi bygger relationer baserade på öppenhet och förtroende mellan dig, din kontaktperson och dina assistenter. Denna grundläggande princip är ofta nyckeln till en långsiktig relation, vilket återspeglas i att våra kunder vanligtvis stannar hos oss i fem år – en betydande längre tid jämfört med branschstandarden.

Vår roll i Linköping

Som en del av Linköpings gemenskap är vi stolta över att bidra till en stad som uppskattar inkludering och tillgänglighet. Förutom att tillhandahålla assistanstjänster, vill Särnmark också vara en resurs för information och stöd för både dig och dina närstående. Därför arrangerar vi regelbundet evenemang som berör viktiga teman inom personlig assistans och livet med funktionsvariationer.

Vi är medvetna om de utmaningar som finns inom personlig assistans och arbetar kontinuerligt med att förbättra våra tjänster. Detta inkluderar även att påverka politiken för att förbättra villkoren för personer med funktionsnedsättningar.

Vårt övergripande mål är att vara det assistansföretag i Linköping som har de mest nöjda kunderna, genom att möjliggöra ett liv på lika villkor som alla andra i samhället.

Kontakta oss för mer information om hur vi kan stödja dig.

Vad du kan förvänta dig av Särnmark i Linköping

Anpassad assistans efter individens behov

Vi tillhandahåller personlig assistans som är skräddarsydd för att möta dina specifika behov och önskemål.

Juridisk rådgivning inom personlig assistans

Som ett assistansföretag i Linköping, erbjuder vi expertis genom våra juridiska rådgivare som är specialiserade på personlig assistansreglering. Vi bistår kostnadsfritt om du funderar på att ansöka om personlig assistans eller behöver utvärdera ditt aktuella assistansbeslut.

Erfarna assistenter med rätt utbildning

Vårt team av personliga assistenter i Linköping består av erfarna individer samt nyanställda som genomgår grundlig utbildning. Det är viktigt för oss att våra assistenter förstår relevanta lagar och regler, samt reflekterar över sin roll för att kunna erbjuda bästa möjliga stöd för dig.

Vi värderar din åsikt

Din feedback är avgörande för oss. Därför genomför vi årliga oberoende kundundersökningar för att få insikt i hur vi kan fortsätta utvecklas och förbättras enligt våra kunders önskemål. Särnmark har även ett kundråd dit vi vänder oss löpande för att bolla frågor som rör vår personliga assistans och relevanta omvärldsfrågor.

Ett liv som fungerar för dig

Personlig assistans är en del av lagen om stöd och service. Vi strävar efter att stödja dig i dina grundläggande behov samt att främja ett självständigt liv enligt dina egna önskemål, oavsett hur du väljer att spendera dina dagar.