Personlig assistans Linköping

Särnmark är ett assistansbolag i Linköping. Vi grundades för över trettio år sedan, redan två år innan LSS-lagen trädde i kraft, vilket gör oss till Sveriges första assistansbolag. Många år senare ägs vi fortfarande av Mikael och Cecilia och vi drivs av samma anledning som fick dem att bli pionjärer inom personlig assistans: Personer med funktionsnedsättning ska ha samma möjligheter som alla andra att leva det liv man själv vill leva. Vårt kontor ligger på Gamla Tanneforsvägen 21. Här finns Jenny, Maria, Anders och Åsa på plats för att få livet att funka för dig som bor på eller omkring östgötaslätten. Hör gärna av dig, oavsett om det är så att du söker jobb, personlig assistans eller har funderingar kring något helt annat.

Kontaktpersoner

Här ligger vårt kontor

Vad kan jag hjälpa till med?

Jag heter Anders och arbetar som informatör på Särnmark. Jag svarar gärna på dina frågor om personlig assistans. Skulle jag inte sitta vid datorn just nu, återkommer jag eller en av min kollegor snart till dig.

Kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort. Du kan också ringa oss direkt på 010-498 99 90 eller maila till kontakt@sarnmark.se.

Tack!


Vi har tagit emot ditt meddelande och svarar så snart vi kan.
Någonting gick fel när formuläret skickades. Testa igen eller maila till kontakt@sarnmark.se

Läs våra kundberättelser

Vår personliga assistans

Kunderna berättar

Inspireras, förundras, förargas. Här samlar vi historier från några av de tusentals människor som tack vare sin personliga assistans skapat det liv de vill leva. Och låtit oss vara med på vägen.

Hafiz nekas ny livsnödvändig medicin
Matematikern som blev konstnär