Personlig assistans i Helsingborg

Vi erbjuder personlig assistans i och omkring Helsingborg, men även runt om i hela Sverige. Vill du veta mer får du gärna kontakta vårt närmaste kontor:Personlig assistans Malmö . Hör av dig så hjälper vi dig som söker en personlig assistent, men även dig som vill jobba som assistent.

Hur kan vi hjälpa dig med personlig assistans?

Det som skiljer just Särnmark från de flesta andra assistansbolagen är att vi var först. Särnmark är pionjärer inom personlig assistans. Tillsammans med andra föregångare såsom Independent Living-rörelsen i USA, har vi banat vägen för möjligheten att över huvud taget kunna anställa egna personliga assistenter.

Det började med att Mikael Särnmark var med om en olycka som ledde till en allvarlig hjärnskada. Mikael blev en fånge i sitt eget hem och krävde sin rätt att få fortsätta leva sitt liv, trots funktionsnedsättningen. Svaret på hur det skulle kunna bli möjlighet var "personlig assistans" istället för hemtjänst. Efter mycket tjat fick han till slut möjligheten att starta Särnmark, anställa egna personliga assistenter, och erbjuda andra samma möjlighet.

Därigenom kunde Mikael lämna lägenheten och fokusera på det han tycker om allra mest: Att fira livet.
Särnmarks personliga assistans har som mål att ge dig möjligheten att göra det just du gillar bäst.

Om du överväger att byta assistansbolag i Helsingborg eller funderar på att ansöka om personlig assistans i Helsingborg kan våra specialiserade jurister hjälpa dig kostnadsfritt.

Du är varmt välkommen att höra av dig till oss om du har några frågor!

Vårt erbjudande i Helsingborg

Saknar du din hemstad?

Du kan vara lugn, även om vi inte har kontor just där du bor så finns våra personliga assistenter utspridda över hela Sverige. Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Exempel på orter där vi inte har kontor men kan hjälpa till med personliga assistenter: Personlig assistans Borås, personlig assistans Eskilstuna, personlig assistans Göteborg, personlig assistans Haninge, personlig assistans Helsingborg, personlig assistans Järfälla, personlig assistans Jönköping, personlig assistans Kristianstad, personlig assistans Landskrona, Lerum, Lund, Mjölby, Motala, Norrköping, Örebro, Södertälje, Solna, Sundbyberg, Trelleborg, Trollhättan, Vadstena, Västerås och i Ängelholm.

Vanligt förekommande frågor

Här besvarar vi dina eventuella frågor